Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, aki az utcánkba lakik, de nem merek kezdeményezni. Mit tehetek?
Egy kis faluban élek, ahol az utcánkban lakik egy nálam 1 évvel idősebb fiú, aki nagyon tetszik. Nyáron a buszon elkezdett nagyon bámulni engem és azóta többször is láttam és akkor is nagyon bámult rám. Én úgy érzem tetszem neki. Szinte hetente látjuk egymást, de sosem köszön, sosem kezdeményez. Én túl gyáva vagyok ahhoz, hogy egy idegen fiúhoz csak úgy megérzésből odamenjek, mert úgy gondolom tetszem neki.
Gondolom, ha annyira érdekelném már nyitott volna felém és köszönt volna, vagy elkezdett volna beszélgetni velem.
Nem Lehet hogy te bámulod annyira hogy kesztetesbol ő is bámul téged? :D
Egyébként mosolyogj rá, jelöld be facebookon vagy lájkolj be egy fényképet vagy hasonlo. Innen tudni fogja, ha meg nem akkor egy barom.
Ő kezdte a bámulást.
Bejelöltem és likeoltam, de nem írt rám, hogy miért jelöltem be, vagy bármi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!