Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, hogy egy 28 éves, gazdag srácnak van egy 17 és egy 18 éves sugar baby-je?
nőben nincs ilyen?
elmennék sugárbojnak :D
Ultragáz és ultraciki mindkét félnek.
A srác a pénze nélkül nem tud megfektetni senkit? Főleg ilyen 17-18 éveseket, akiket a legkönnyebb befűzni?
A 2 lány meg egy k_rva már ennyi idősen? A 17 évesnek nincs pénze új iskolatáskára, vagy mi a fax? Ezeket hogy nevelték? Vagy hol vannak a szüleik? Undormányok.
Nem érdekel egyszerűen. Vadidegen emberek, ő dolguk. Ha ismerőseim lennének, akkor lenne közöm hozzá valamelyest. Így ismeretlenül a csajról elkönyvelném, hogy nem egy Teréz anyja, de ennyi, a srác meg csak pénzzel tud csajozni lehet, de ha nekik így jó, akkor ásó kapa nagy dorong.
Ja és nem reklámoznám a helyükbe, mert sokak biztos kezdenének megbélyegezni egyből. (Persze, persze tudom most én is bélyegeztem, de a véleményem volt kikérve, de amúgy nem érdekelne a dolguk)
Előttemlévővel tudatom ,hogy vannak sugarmamik is :D
Meg lehet kövezni de lehet hogy én inkább lennék 28 évessel mint 60-nal
De mindenkinek más a családi háttere, körülményei és persze van aki csak a pénzt látja hogy legyen új iphone meg fel tudjon vágni...de mondjuk van olyan is akit épp ki akarnak dobni otthonról és arra "gyűjt" mert diákmunkával nem tudna semmit keresni.
17/l (exsugarbaby)
# 5
17 évesen nem tehetnek ki... De gondolom egyszerűbb volt futni valakihez és széttenni a lábad, minthogy segítséget kértél volna szakemberektől..
# 8
Elég gáz, hogy nálad egy sima kapcsolatban is undorral, 0 érzelemmel mászik be hozzád a lány az ágyba.
Mert a sugar daddy kapcsolatok 90%-nál ez történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!