Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pénz nélküli programot lehet csinálni egy gazdag srácnak?
Az a helyzet, hogy lassan 2 éve együtt vagyunk, de mindig csak olyan programjaink vannak, hogy strand, ami kajával már 5000ft. Mozi, ami általában 3-4000 ft. Beülni valahova és hasonlók.
Én viszont szeretnék néha pénz nélküli programokat is, mert nekünk nincs ilyen jó anyagi helyzetünk. Felhoztam neki a pikniket és a túrázást, az nem tetszik. Neki a séta nem program.
Mi van még? Már én is kezdek elkedvetlenedni. Ti mit szoktatok? /szexen kívül :D/
19évesek vagyunk
Menjetek libegőzni. Utána fagyizzatok. Ugyan ahhoz is kell némi pénz, de legalább nem a kávézóban ültök. :)
Ja, és a hátizsákban vihetsz kaját, meglepetésnek. :)
"Ugye milyen nehéz? Én is kitaláltam, hogy kimegyünk egy mezőre, viszunk kaját, piát, nézzük a felhőket, kettesben vagyunk, de nem.. Jobb ülni egy kávézóban.. :("
Nem illetek össze... Ennyi. Később meglehet több gondod is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!