Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gazdag srácnak könnyebb összeszedni egy NORMÁLIS (nem r. banc) bnőt?!
szerintem azért nem, mert egy NORMÁLIS barátnö nem azt nézi, hogy mennyi pénze van az illetönek
de lehet, hogy csak én gondolkodok így...
Nem, a gazdag srácnak a ribancot könnyű összeszedni... :) A normális nőt nem ezzel tudod megfogni...
25/F
" választani kell csak a gazdagabbat választja..."
Most magamból indulok ki, de ezt a "választani kell" dolgot egyszerűen nem értem. Valakihez vonzódsz, alakul a szerelem benned, esetleg már szerelmes is vagy - itt nincs választás, ez nem választás kérdése. Őt akarod és kész, értelmezhetetlen az, hogy választanod kéne.
figyi... nekem általában egy valaki tetszik, akivel össze is szeretnék jönni, de ha véletlen egyszer 2 lenne, akkor nyilván az egyiket jobban szeretném, mert én úgy gondolom, hogy 2 embert nem lehet ugyanúgy szeretni, vagyis nálam személy szerint nem a pénz döntene
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!