Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy gazdag srácnak könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gazdag srácnak könnyebb összeszedni egy NORMÁLIS (nem r. banc) bnőt?!

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 12:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
41%

Azért ne mossátok már össze a színházjegy megvásárlását a gazdagsággal. A gazdagság nálam kb ott kezdődik, hogy valakinek dolgoznia se kell, hanem csak megél abból, hogy kamatozik a pénze+ tőzsdézésből, ha a piaci hangulat ezt lehetővé teszi. Ez kb olyan minimum 30-35 millió likvid tőke, ház, kocsi nélkül.

Nincs olyan, hogy "ribanc" meg "normális lány", kb egyformán pénzéhes minden nő (közepesen, de nem annyira, mint a férfiak gondolják), csak van akinek van lehetősége gazdaggal összejönni, a többinek meg savanyú a szőlő, aztán ide írogatják, hogy "de ők nem olyanok".

Ez kb olyan, mint hogy "Alkoholista az, aki annyit iszik mint mi, csak nem szeretjük."

Megint más téma, hogy ha egy férfi gazdag, általában nem tartós kapcsolatot keres, hanem vagy trófeákat gyűjt, vagy beújít egy cicababát, akit mutogathat az üzlettársainak. Szóval tkp. nem az ilyen nő a hibás, ő mindig csak eszköz.

2013. márc. 15. 14:40
 22/31 tetro ***** válasza:
Bármilyen meglepő számodra, de aki számlákon kívül fel tud élni 10-20ezer forint naponta szórakozásra meg étteremre meg stb ma Magyarországon, azt gazdagnak tekintjük... :D
2013. márc. 15. 14:44
 23/31 anonim ***** válasza:
86%

Hát utolsó, neked érdekes elképzeléseid vannak. Az a gazdag, akinek nem kell dolgoznia? Ilyenből aztán nincs valami sok. Ha meg nem hoz jól a tőzsde, csökkennek a 30 milliója kamatjai akkor mit csinál? Elkezd koplalni? Elég sok ember van az országban, aki nem engedheti meg magának, hogy csak úgy színházjegyeket vegyen. Még olyanok se, akik viszonylag jómódúak, meg másra kell a pénz. Biztos vagyok benne, hogy a kérdező nem olyan gazdagokra gondolt, akikről te beszélsz.

Meg az is elég durva általánosítás, hogy aki gazdag, az biztos nem akar komoly kapcsolatot.

2013. márc. 15. 14:49
 24/31 anonim ***** válasza:
Nem rád gondoltam természetesen tetro, hanem az előtted levőre.
2013. márc. 15. 14:50
 25/31 anonim ***** válasza:
Alapól az hogy "normális" nem tudod ráhúzni senkire. Mert az oké hogy kapcsolat kezdetén tündibündi és normálisnak mondod de ha 10 év múlva 4 szeretőt tart akkor egyből r*anc lesza normálisból, és akkor mi van?
2013. márc. 15. 15:00
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Egy felmérés szerint az átlag dolgozó 14 ezret tud(na) félretenni egy hónapban. A magyar bankbetétekben levő pénzállományt ha leosztjuk 10 millióval (tehát a csecsemők, hajléktalanok és munkanélküliek is benne vannak ebben) akkor kb 1,1 - 1,2 millió forint jön ki fejenként. Tehát az átlag magyar is csajozhatna 50 db összecsíptetett Deák-igazolvánnyal, más kérdés, hogy neki az az összvagyona. A tőzsdéhez meg odaírtam, hogy "ha a piac megengedi" tehát pl. 2004 és '07 között jól ment, aztán nagy szívás volt, 2009 óta viszont megint megyeget.
2013. márc. 15. 15:07
 27/31 anonim ***** válasza:
66%
B@zd meg a felmérést havi 14 ezerszer. Azt hiszed arról szól az élet, hogy kis nyavajás 14 ezret el kell b@szni? Tényleg azt hiszed ez így működik? He? Ember mit tudsz te? Aki a fizetéséből félretesz 14 ezret és elsz@rja az egész életében a szüleinél fog lakni vagy az utcán. Így aztán lehet csajozni.... Ha 50 ezret félre tud valaki tenni havonta annak is kell dolgozni kb. 4 évet, hogy venni tudjon egy használt házat amire még mindig dolgozhat, hogy lakható legyen, de még autóról nem beszéltünk, se étkezkezésről, se ruházkodásról, se számlákról, se akkor még a csajozásról. És még sorolni lehet. Szóval dugd fel a felmérést és utána okoskodj, jó?-.-"
2013. márc. 15. 18:26
 28/31 anonim ***** válasza:

Tetro, a kamukirály visszatért!

Szerintem a tehetősebbeket hamarabb megtalálják az érdekemberek, a vele hasonló, és a tőle különböző anyagi szinten lévők között is. Egyesek közülük olyan profik, hogy "kiszagolják" az anyagi helyzeted.

Nekem nem jönnek be a nagyképű, feszt a dolgaival villogó emberek. Akaratlanul is megválogatom a baráti körömet is, ösztönösen taszítanak a felszínes emberek.

Légy udvarias, egyenes, okos és értelmes srác. Vannak, akik még értékelik ezt, de nehezen fogod őket megtalálni, mert ők nem a menő helyekre járnak, és nem virít a szánalmasan gagyi és sablonos partyfotóik a szórakozóhelyek weboldalain, sem facebook profiljaikon.

2013. márc. 15. 20:42
 29/31 tetro ***** válasza:
Vajon melyik része volt kamu annak amit írtam? :)
2013. márc. 15. 20:50
 30/31 anonim ***** válasza:
Elolvastam a hozzászólásokat es meg kell mondanom, hogy sok hülyeség es sok okosság is van egyaránt. Normális lánynak tartom magam. Szerintem mindenki ott talál magának part, ahol es amilyen körökben mozog. Én pl. az előző pasikat az életemben más es más helyen ismertem meg. Egyiket egyetemen, másikat színházban, harmadikat egy utazás alkalmával, a mostanit pedig egy golf klubban. A közös bennük az volt, hogy mindegyikük egy szinten volt velem es ez nagyon sokat jelentett. Régen volt egy fiú az életemben, aki szegényebb volt, mint én. Nekem ezzel nem volt problémám, de az ő családja mindig rosszul érezte magát. Ha mindenki a saját köreiben keresgél, akkor nem lesz gond.
2013. márc. 17. 04:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!