Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy gazdag srácnak könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gazdag srácnak könnyebb összeszedni egy NORMÁLIS (nem r. banc) bnőt?!

Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 12:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
egy normális lány nem a pénzre hajt. Részemről legalábbis,nem hat meg,ha gazdag. Ha nem jőn be,meg nem szimpatikus,felőlem lehet milliárdos is,akkor se hat meg.:D
2013. márc. 15. 12:39
 12/31 tetro ***** válasza:
66%

Ezek a ribanc lányos dumák mind sztereotípiák. Általában olyanoktól hallani ilyet, akik nem tudnak mit kezdeni a párkapcsolati sikertelenségükkel.

Én 23-24éves koromra gazdag lettem. De ez elsőre egyáltalán nem észrevehető... Előtte is jó lányokkal jártam, és azóta is. Nem változott se az ízlésem, de lányokon se vettem észre soha, hogy bárki a pénz alapján döntött volna. Persze biztos vannak olyanok, a "ribancok", akiket ez érdekel, de szerintetek hány ilyen van összesen? Minimális...

De a pénz könnyebbé tesz mindent. Normális helyre elmenni vacsorázni, vagy bármilyen programot szervezni nagyon nehéz pénz nélkül. És az jót tesz egy kapcsolatnak, ha változatos...

2013. márc. 15. 12:44
 13/31 anonim ***** válasza:
55%
Nem feltétlenül könnyebb, de nem hiszem, hogy csak a ribiket vonza egy tehetősebb fiú, én eddig szinte csak olyan srácokkal randiztam akik jóval szegényebbek voltak nálam, és zavart, hogy egy teára sem tudunk beülni, egy szelet csokit nem kaptam szülinapomra, sőt akadt olyan aki velem akarta kifizettetni az egész számlát, ezért döntöttem, úgy, hogy velem azonos anyagi szinten álló fiút fogok választani legközelebb, vagy gazdagabbat.
2013. márc. 15. 12:50
 14/31 anonim ***** válasza:
28%
Normálisabb egy lány attól, h a külső érdekli jobban, és nem a pénz? Mert minden lánynak ezek közül vmelyik a legfontosabb.
2013. márc. 15. 12:53
 15/31 anonim ***** válasza:
Ha valaki normélis, akkor nem azt nézi, hogy mennyi pénzed van :))
2013. márc. 15. 12:54
 16/31 anonim ***** válasza:
25%

12-es 13-as részben leírta, amit gondolok. Egy normális lánynak jobban tetszik, ha akivel randizik elviszi moziba, vacsorázni, színházba, stb., mintha minden randin az utcán sétálgatnának és beszélgetnének. Tud neki virágot és ajándékot vinni. Ez nem azt jelenti, hogy a pénzre utazik, de udvariasabbnak, jobbnak tűnik egy ilyen fiú a szemében.

És ez még csak a randizás, komolyabb kapcsolatban is inkább olyanra vágyik, aki tudja szállítani a kocsijával, akinek a lakásába beköltözhet, aki ajándékot vesz neki, nyaralásra viszi...

2013. márc. 15. 13:09
 17/31 anonim ***** válasza:
ma 13:09: A fene tudja, "normálisnak" számítok-e, de rám ez sem igaz. Talán azért is, mert én se voltam gazdag, tehetős sosem.
2013. márc. 15. 13:19
 18/31 anonim ***** válasza:

Aki pénzre megy, és ez alapján választ... sztem az régen nem a normális bnő kategória.

Amúgy meg ha választani kell, akkor már nem jó. Valakit vagy szeretsz, vagy nem, ennyi. Vagy működik, vagy nem. De esetemben biztos nem a pénzen múlik.

Sőt, valaki írta, hogy biztos jobb, h több program, virág, kocsi... na én ettől éppen pocsékul érezném magam. Meghívatni nem szeretem magam, én nem tudnám vállalni anyagilag, ebből meg csak gond lenne egy idő után. :D Azt meg hogy kocsival mászkáljon értem, vigye a seggem..m nem kösz. Ha együtt megyünk eleve, vagy útba esik, oké, de külön ezért...

Nem a pénzen múlik. Nagyon eltérő anyagi helyzetből viszont nem lesz normális kapcsolat szerintem.

2013. márc. 15. 13:34
 19/31 tetro ***** válasza:
Teljesen félreértesz. Nem a segg hurcolásról beszélek, vagy sofőrszolgálatról. Egyszerűen romantikusabb hétvégén elmotorozni együtt a világvégére, mint focimeccset nézni a tévében. Vagy eljárni színházba szórakoztatóbb, mint csak sétálni mindig. És ez nem pénzhez való vonzódás, hanem a pénz biztosít ilyen lehetőségeket.
2013. márc. 15. 13:43
 20/31 anonim ***** válasza:

17, 18, jó, hogy vannak még ilyen lányok, de higgyétek el, kisebbségben vagytok.

Szerintem mindenképp fontos a közös program, hogy alakuljon valami, és ahhoz viszont pénz kell. A nők nem szeretik az unalmas pasikat és állandóan otthon ücsörögni vagy az utcán csövezni elég unalmas (utóbbi úgy 16 éves kortól).

2013. márc. 15. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!