Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti kezdenétek a helyemben egy ilyen férfival?
Ismerkedem valakivel (még nem volt randi, de talákoztunk már baráti társasában) és már most folyamatosan arra utalgat, hogy milyen jómódú. Komolyan, nem tudtok olyan témát felhozni amiből pár perc múlva ne hozná ki, hogy mi mindene van, vagy mi mindent szándékozik venni.
Az bosszant az egészben, hogy egyébként még tetszene is, de ez az anyagiassága teljesen lelomboz. Én szegény családból származom, nem tudok mit kezdeni ezzel mentalitással.
23N
Jaja, ő nem a bicepszét feszítgeti, hanem azt amije van, ő a pénzével fesszent, valóban a legtöbb banyánál ez egyenes út a sikerhez. Jól kalkulál az öregfiú. Kár hogy akard néha kivétel, de hát valahol mindent be lehet bukni.
Szomorú,ha már a túl jó is rossznak számít.
Be se merném mutatni a szüleimnek ha ilyen maradna.
Egyébként tudom, hogy az ilyesmi sok nőnek imponál, de én nem tartozom közéjük.
Nem mindegy azért, hogy hogy hozza fel az anyagiakat, mert ha azt nézzük egy csomó átlagbeszélgetésbe is bele tudja látni az anyagiasságot az, aki nincs jó anyagi helyzetben.
Az bunkó, hogyha kioktatóan, lekezelően beszél. De az nem bunkó, hogy ha pl. szóba kerül a zene és azt mondja, h imádja a vadiuj hifijével hallgatni, az csak azt jelenti, h van egy hifije amit szeret. Vagy emailezés kerül szóba, megjegyzi, hogy de szeretne egy ipadet.. ha megengedheti magának miért ne? Csak a stiluson mulik.
Én soha nem kezdenék olyan pasival aki kioktatóan, lekezelően beszél az anyagiakrol vagy bármi másrol, csak azért mert ó gazdag.
Viszont ha csak "gyerekes" azaz szereti ujságolni mije van, mit szeretne, azzal nem árt senkinek.
25l
Lehet, hogy ő is hasonló hátterű, és büszke rá, hogy sokat elért, és tényleg a lányok többségénél ez jó pont.
Utalj rá, hogy nem minden a pénz, és van, hogy a pénztől csak az esze megy el valakinek. Ha néhány célzás után sem veszi a lapot, akkor lehet tényleg nem vagytok egymáshoz valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!