Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdenétek kapcsolatba egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek kapcsolatba egy olyan férfival, aki átmenetileg impotens?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy férfival. Minden nagyon jól alakult, vonzódunk egymáshoz, teljesen egy hullámhosszon vagyunk... de szinte törvényszerű volt, hogy történjen valami... egyszer felhívott (más városban élünk), és elmondta, hogy tartozik nekem ennyivel, hogy elmondja ezt a problémáját, impotens.

Beteg, sok gyógyszert szed, és ezek együttes hatása miatt. Tenni nem tud ellene, orvosról orvosra jár, nincs megoldás a problémájára. Erre ment rá egy több éves kapcsolata is régen, azóta egyedül él.

Természetesen némi fenntartással fogadtam a dolgot, kicsit kételkedtem, bár melyik férfi próbálna ilyen hazugsággal becserkészni egy nőt?! Bár láttam én már érdekes dolgokat. Mindegy.

Jöttem én, felforgattam az életét, s most nem tudja mit tegyen. Az esze azt mondja NEM! Nem teheti ezt velem. De a szíve mást diktál, és bizonytalan. Érzem is rajta, egyszer eltol magától, másszor magához húz...

Én is bizonytalan vagyok. Lételemem a szex... 22 éves vagyok, ő is fiatal.

Nem tudom mit tegyek, szeretnék tanácsokat kapni!

Nagyon köszönöm mindenkinek előre is!

2011. dec. 3. 23:18
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
97%
Ha csak átmenetileg az, beérhetnétek az örömszerzés többi módjával.
2011. dec. 3. 23:20
 2/57 anonim ***** válasza:
92%
Mit jelent, hogy átmenetileg?
2011. dec. 3. 23:20
 3/57 anonim ***** válasza:
96%

Tipikus sablon: neked kell eldöntened. De ez most tényleg így van. Nekem pl nem lenne kizáró ok. Ha úgy érzem egyébként minden más tökéletes lenne vele, akkor maradnék mellette. Ma már amúgy is sokféle kütyüt lehet kapni, felcsatolhatósat is... szóval... Én lennék vele továbbra is. De te nem én vagy :)

22/L

2011. dec. 3. 23:22
 4/57 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy talán hamarosan talál valami megoldást erre, valami más gyógyszer, vagy valami új módszer. Megtehetné, hogy nem veszi be a gyógyszereit... de annak végzetes következményei lehetnek :(
2011. dec. 3. 23:23
 5/57 anonim ***** válasza:
63%
Akkor ez gondolom nem átmenetileg, csak ő reménykedik. Lehet, hogy bunkó dolog, de én nem bírnék impotens férfivel együtt lenni. Nekem kell a szex. Megcsalni meg nem akarnám.
2011. dec. 3. 23:27
 6/57 anonim ***** válasza:
80%
Neked lételemed a szex, neki már régen is erre ment rá egy kapcsolata, ez nem átmeneti gond. Ennek tudatában kell döntened. Mit szed antidepresszánst?
2011. dec. 3. 23:29
 7/57 A kérdező kommentje:
A vérnyomásával vannak problémák, 5 féle gyógyszert szed.
2011. dec. 3. 23:32
 8/57 anonim ***** válasza:
91%
Szegény férfi :/ Biztosan nehéz neki, így egy szerető társat találni.. Megértem a helyzeted, mert nem egy olyan kapcsolatban élsz, ahol már elfogadod a párod bárhogy.. Bizony, meg értem hogy neked is fontos a szex, ebben semmi rossz nincs, fiatal nő vagy,használd ki az életet, de óvatosan.. Viszont szerintem így ne menj bele.. Ha már gondolkoznod kell, rajta akkor már kevés az esély hogy ez igazi lesz... :/ Akkor éri meg, ha egyből az jut eszedbe hogy 'De hiszen ezt a férfit elfogadom bárhogy, mert mindennél többet ér' szerintem keress egy másik férfit :)) Nem elítélendő szerintem ez sem, fiatal vagy, ne kössd le magad ha nem szeretnéd még :/ 14L
2011. dec. 3. 23:35
 9/57 A kérdező kommentje:
Az előző kapcsolata úgy ment tönkre, hogy egy ideig még rejtőzködött ez a dolog, nem kellett szednie a gyógyszereket, aztán jött a baj. Egy ideig még ment a kapcsolatuk jól, de a lány lelépett inkább.
2011. dec. 3. 23:44
 10/57 anonim válasza:
70%

Ha lételemed a szex akkor egy út van csak.

Őrülten kell szeretni valakit hogy már elsőre lemondjon a testi örömszerzésről...én nem mennék bele, csak egy életed van.

2011. dec. 3. 23:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!