Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek kapcsolatba egy olyan férfival, aki átmenetileg impotens?
Nemrég megismerkedtem egy férfival. Minden nagyon jól alakult, vonzódunk egymáshoz, teljesen egy hullámhosszon vagyunk... de szinte törvényszerű volt, hogy történjen valami... egyszer felhívott (más városban élünk), és elmondta, hogy tartozik nekem ennyivel, hogy elmondja ezt a problémáját, impotens.
Beteg, sok gyógyszert szed, és ezek együttes hatása miatt. Tenni nem tud ellene, orvosról orvosra jár, nincs megoldás a problémájára. Erre ment rá egy több éves kapcsolata is régen, azóta egyedül él.
Természetesen némi fenntartással fogadtam a dolgot, kicsit kételkedtem, bár melyik férfi próbálna ilyen hazugsággal becserkészni egy nőt?! Bár láttam én már érdekes dolgokat. Mindegy.
Jöttem én, felforgattam az életét, s most nem tudja mit tegyen. Az esze azt mondja NEM! Nem teheti ezt velem. De a szíve mást diktál, és bizonytalan. Érzem is rajta, egyszer eltol magától, másszor magához húz...
Én is bizonytalan vagyok. Lételemem a szex... 22 éves vagyok, ő is fiatal.
Nem tudom mit tegyek, szeretnék tanácsokat kapni!
Nagyon köszönöm mindenkinek előre is!
Azzal indokolta, hogy nem lehet.
Egyébként egyszerűen nem értem. Azt mondja, még mindig megvannak az érzések, hogy odáig van értem, hogy imádja a hajam, a bőröm, az illatom, a hangom.... de nem lehet. Hiába mondtam neki, hogy nekem minden baja ellenére kell, azt mondta, vagyis írta, mert chaten beszéltük ezt meg... szóval azt írta, hogy nem lehet elég hálás az Angyaloknak, hogy létezik ilyen ember, aki így elfogadná, de ő most így döntött. Mondta, hogy majd felhív másnap, ha megnyugodtunk. De azt mondtam, minek is hívna, ha úgysem akar tőlem semmit. Hát nem is hívott :(
Nem értem, hogy miért döntött így :(
Megfordult a fejemben, hogy hülyített. Mert a gyógyszereit pl. nem láttam egyszer sem. És volt egy görbe esténk barátokkal, ahol eléggé sokat ivott. Ha valaki ilyen beteg, annak nem nagyon lehetne innia, nem?
De aztán az jut eszembe, hogy mi értelme lett volna szivatnia? Mert még ha azért csinálta volna, hogy lefektessen. De nem... Nem értem.
Már az is megfordult a fejemben, hogy lehet, hogy a fiúkat szereti?!
Azt hiszem kegyetlenül meg lettem szivatva... ahogy gondolkodom, és összerakom a történetet... csak azt nem értem, hogy miért? De tényleg, mi értelme volt?
Úgy összetörtem belül... Úgy érzem minden porcikám fáj :( :'(
Nem mintha szerelmes lettem volna... de értitek. Nem értem mire volt jó ez az egész... :(
Miből gondolod hogy szívatott? Bár az italozás elég érdekesen hangzik, ha tényleg annyi gyógyszer szedne akkor nem hiszem hogy bepiált volna... :S
Lehet csak le akart fektetni, vagy játszadozott veled, és amikor rájött, hogy te komolyabbat szeretnél, előállt az impotens-dumával, mert azt hitte hogy így majd elküldöd. De ez nem jött össze, és így neki kellett leépítenie. De ez tényleg elég durván hangzik, te ismered, neked kell tudnod!
Én sem ismerem annyira. A lefektetés azért nem jöhet szóba, mert már az elején elmondta ezt nekem, amikor még nem is találkoztunk úgy randival egybekötve.
Egy szórakozóhelyen "nézett ki" magának, akkor ott eset beszélgettünk, de igazából egyikünk sem tudta, hogy hívják a másikat, semmit nem tudtunk a másikról. Aztán a buli után, ahogy hazament, felkutatott egy közösségi oldalon, és bejelölt. Pár napig csak a képeimet nézegette, majd küldött egy üzenetben egy nagyon szép számot. Ekkor kezdünk levelezni, majd kérte a telefonszámom, hogy könnyebben elérhessük egymást. Aztán kb. ezután a második hívása alkalmával el is mondta, hogy mi a helyzet vele. Amikor még nem volt semmi.
Aludtam is mellette egy szál pólóban, nem próbálkozott, semmit nem vettem rajta észre. Bújás, szeretgetés megvolt, de semmi más...
Abból gondolom, hogy átverés van a dologban, mert pl. ahogy írtam, a gyógyszereit sem láttam. Nyomát sem láttam gyógyszereknek, amikor nála voltam. Volt egy fésű a fürdőszoba-szekrényében, amit felajánlott fésülködésre. Ezzel csak az a baj, hogy ő kopasz :D
Aztán eleinte úgy hívott, hogy nem jelezte ki a számát. Aztán ki is jelezte a számát, de amikor én akartam hívni, akkor sosem volt elérhető. De esténként mindig arról a számról hívott fel.
Azt, hogy nem jelezte ki a számát, azzal magyarázta, hogy több sim kártyája van, és mindig cserélgeti. És mindegyik sim kártyánál, be kell állítani, hogy elküldje-e a számát a hívott félnek.
Így utólag gondolkodva ezen... hát nem tudom....
Meg tényleg az, hogy iszik ilyen betegségekkel... tényleg nem tudom mit gondoljak :(
Ma sem volt elérhető egész nap azon a számon, amit én tudok, azért tudom, mert küldtem neki még hajnalban egy sms-t, amiről azóta sem kaptam kézbesítési jelentést.
Én most kitöröltem a számát a telefonomból, és részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!