Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdenétek kapcsolatba egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek kapcsolatba egy olyan férfival, aki átmenetileg impotens?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy férfival. Minden nagyon jól alakult, vonzódunk egymáshoz, teljesen egy hullámhosszon vagyunk... de szinte törvényszerű volt, hogy történjen valami... egyszer felhívott (más városban élünk), és elmondta, hogy tartozik nekem ennyivel, hogy elmondja ezt a problémáját, impotens.

Beteg, sok gyógyszert szed, és ezek együttes hatása miatt. Tenni nem tud ellene, orvosról orvosra jár, nincs megoldás a problémájára. Erre ment rá egy több éves kapcsolata is régen, azóta egyedül él.

Természetesen némi fenntartással fogadtam a dolgot, kicsit kételkedtem, bár melyik férfi próbálna ilyen hazugsággal becserkészni egy nőt?! Bár láttam én már érdekes dolgokat. Mindegy.

Jöttem én, felforgattam az életét, s most nem tudja mit tegyen. Az esze azt mondja NEM! Nem teheti ezt velem. De a szíve mást diktál, és bizonytalan. Érzem is rajta, egyszer eltol magától, másszor magához húz...

Én is bizonytalan vagyok. Lételemem a szex... 22 éves vagyok, ő is fiatal.

Nem tudom mit tegyek, szeretnék tanácsokat kapni!

Nagyon köszönöm mindenkinek előre is!

2011. dec. 3. 23:18
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Érzem rajta, hogy amikor megérint, simogat, megcsókol, akkor abban minden benne van. Olyan vággyal, szeretettel fordul felém, amiből úgy gondolom, mindent megtenne, hogy nekem jó legyen.

De épp ezen is gondolkodtam. A gyerekkérdésen.

Miért kell ennyi bonyodalom?! :(

2011. dec. 4. 12:08
 22/57 anonim ***** válasza:
77%
Hogyha már az elején őszinte volt - holott ha belegondolsz, milyen megalázó lehetett neki! - biztos adnék egy esélyt, hogy működjön. Nem csak a szex fontos egy kapcsolatban, hogyha megtaláljátok az összhangot, "átmenetileg" ki lehet bírni nélküle is.
2011. dec. 4. 12:25
 23/57 anonim ***** válasza:
80%

1, az örömszerzés más módjai is működnek, ha ő erre hajlandó, sőt örömmel csinálja, mi a gond.

2, gyerek lehet mesterséges megtermékenyítéssel is, akár a saját spermájával is

3, Megcsalni természetesen nem kellene, de lehet, hogy megengedné, hogy néha mással is együtt legyél.

Szóval hol itt a probléma?

2011. dec. 4. 12:30
 24/57 A kérdező kommentje:

Igen, nagy lelkierő kellett ahhoz, hogy ezt elmondja, de igazából kicsit félek is, nehogy valami turpisság legyen a dologban.

Olyan sok, változatos, csúnya dologban, bánásmódban volt részem, annyiszor hazudtak már nekem, hogy egyszerűen bizalmatlan vagyok. Tudom, hogy nem lehet így csinálni... de olyan nehéz bízni...

De arra gondolok, hogy talán ép eszű férfi ilyennel nem viccel!

2011. dec. 4. 12:41
 25/57 anonim ***** válasza:
Cserélje le a béta-blokkolóját nebivolol hatóanyagúra, mert az még kicsit segít is az impotencián (a szívhatása pedig ugyanolyan mint a többinek). :D
2011. dec. 4. 20:59
 26/57 A kérdező kommentje:
Sokféle gyógyszert kipróbáltak rajta, sokféle módszert, de nem segített.
2011. dec. 4. 21:57
 27/57 anonim ***** válasza:
91%
Én pont ilyet akarok. ELEGEM van az állandó szex témából, nekem társ kell, nem vki, aki mgd.g. :D Viszont inkább az ezt okozó egészségügyi problémáktól félnék. Beleszeretek, aztán meg talál halni...
2011. dec. 5. 14:31
 28/57 anonim ***** válasza:
Egészséges nő egészséges férjet, családot szeretne. Nehogy már az életedet kelljen feláldozni, merő szánalomból.
2011. dec. 7. 23:44
 29/57 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 14:31

ezt úgy hívják frigidség

2011. dec. 8. 00:02
 30/57 A kérdező kommentje:

Hát megoldódott. Mire eldöntöttem, hogy kell nekem minden baja ellenére, addigra ő eldöntötte, hogy nem kér belőlem.

Vicces nem? Kicsit most megzuhantam. Na jó... Nagyon.

2011. dec. 8. 00:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!