Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek kapcsolatba egy olyan férfival, aki átmenetileg impotens?
Nemrég megismerkedtem egy férfival. Minden nagyon jól alakult, vonzódunk egymáshoz, teljesen egy hullámhosszon vagyunk... de szinte törvényszerű volt, hogy történjen valami... egyszer felhívott (más városban élünk), és elmondta, hogy tartozik nekem ennyivel, hogy elmondja ezt a problémáját, impotens.
Beteg, sok gyógyszert szed, és ezek együttes hatása miatt. Tenni nem tud ellene, orvosról orvosra jár, nincs megoldás a problémájára. Erre ment rá egy több éves kapcsolata is régen, azóta egyedül él.
Természetesen némi fenntartással fogadtam a dolgot, kicsit kételkedtem, bár melyik férfi próbálna ilyen hazugsággal becserkészni egy nőt?! Bár láttam én már érdekes dolgokat. Mindegy.
Jöttem én, felforgattam az életét, s most nem tudja mit tegyen. Az esze azt mondja NEM! Nem teheti ezt velem. De a szíve mást diktál, és bizonytalan. Érzem is rajta, egyszer eltol magától, másszor magához húz...
Én is bizonytalan vagyok. Lételemem a szex... 22 éves vagyok, ő is fiatal.
Nem tudom mit tegyek, szeretnék tanácsokat kapni!
Nagyon köszönöm mindenkinek előre is!
Hmm, ez az egész olyan furcsa. :O Nem értem, mi oka lett volna rá, hogy megszívasson. A fésűre még rá lehet fogni, hogy valószínűleg nem volt mindig kopasz, vagy az előző barátnőjétől maradt ott. De ez a telefon-dolog már elég hülyén hangzik (mintha nem akarta volna hogy elérd), ettől függetlenül lehet ez is igaz. De amíg nála voltál, sosem láttad, hogy vett volna be gyógyszert? :O Ha nála aludtál, akkor csak kellett volna látnod reggel, vagy este, nem?
Egyébként még az is eszembe jutott, hogy esetleg komolyan gondolta, csak mondjuk meglátta a kérdésedet a gyakorin... Ez nem lehetséges? Nyilván könnyen magára ismerne a kérdésedből. Bár ezt annyira nem tartom valószínűnek.
Akárhogy is, jól teszed hogy hagyod a p*csába, mert valami nem kóser a csávóval! Vagy kamuzik, vagy nem érdekled eléggé (mert azért jelentkezhetett volna már), szóval nem kár érte. :/
Nem gondolnám, hogy meglátta a kérdésem... de ha meg is látta, azt is láthatta, hogy miket írok...
Amikor nála voltam, nem láttam, hogy vett volna be gyógyszert. Estére értem oda, de miután odaértem, ivott is. Aztán mentünk iszogatni, ott is elég rendesen berúgott. Nem is sokmindenre emlékezett az éjjelből.
Reggel korán keltünk, akkor sem láttam, hogy vett volna be gyógyszert, bár szerintem még akkor sem volt józan.
Aztán aznap este megint ott voltam, de nem aludtam ott, nem voltam túl sokáig, de akkor sem láttam, hogy bármit is vett volna be.
Nem tudom éltetek-e át már olyan, hogy egy dologra egyszerűen nem tudtok szavakat találni. Állok a buszon, meredek magam elé, és eszembe jut, és csak csóválom a fejem. Egyszerűen, erre nem tudok magyarázatot. Képtelen vagyok felfogni, hogy ennek az egésznek mi volt az értelme. Hogy minek kutatott fel, amikor még a nevem sem tudta, minek vette fel a kapcsolatot velem? Csak szivatni akart valakit? Vagy én nem értem. Tényleg úgy éreztem, hogy minden jó, úgy nézett rám, úgy mosolygott.... ha hozzámért, éreztem, szinte, hogy nem bír betelni velem, a bőröm érintésével.... Tudtunk beszélgetni, tudtunk hallgatni egymás mellett... Lehet, hogy megijedt??? Dehát könyörgöm, felnőtt férfi...
És egyszerűen nem tudok napirendre térni efelett az egész felett.
Közben újra kapcsolatba léptünk, újra összemelegedtünk, majd megint közölte, hogy nem.
Most nemrég pedig kaptam egy emailt tőle, amiben töredelmesen bevallotta, hogy igazából hazudott. Merthogy megkérdeztem tőle, hogy van-e valakije. Erre ő azt mondta nincs.
Na és az igazság az az, hogy nincs, de mégis van valaki. Akit szeret, akivel valami különleges kapcsolatuk van, de nem érnek egymáshoz, nem csókolóznak.... stb.... nincs köztük testiség. De mégis van valami...
Hát... egyszerűen kész vagyok... :(
Hát nekem sem jön be így, elhiheted. Egy válaszlevélben kedvesen elküldtem a p..ba.
ÁLLÍTÓLAG vérnyomásproblémái és valamiféle cukorbetegsége van, többféle gyógyszert szed.
Hangsúlyozom állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!