Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdenétek kapcsolatba egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek kapcsolatba egy olyan férfival, aki átmenetileg impotens?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy férfival. Minden nagyon jól alakult, vonzódunk egymáshoz, teljesen egy hullámhosszon vagyunk... de szinte törvényszerű volt, hogy történjen valami... egyszer felhívott (más városban élünk), és elmondta, hogy tartozik nekem ennyivel, hogy elmondja ezt a problémáját, impotens.

Beteg, sok gyógyszert szed, és ezek együttes hatása miatt. Tenni nem tud ellene, orvosról orvosra jár, nincs megoldás a problémájára. Erre ment rá egy több éves kapcsolata is régen, azóta egyedül él.

Természetesen némi fenntartással fogadtam a dolgot, kicsit kételkedtem, bár melyik férfi próbálna ilyen hazugsággal becserkészni egy nőt?! Bár láttam én már érdekes dolgokat. Mindegy.

Jöttem én, felforgattam az életét, s most nem tudja mit tegyen. Az esze azt mondja NEM! Nem teheti ezt velem. De a szíve mást diktál, és bizonytalan. Érzem is rajta, egyszer eltol magától, másszor magához húz...

Én is bizonytalan vagyok. Lételemem a szex... 22 éves vagyok, ő is fiatal.

Nem tudom mit tegyek, szeretnék tanácsokat kapni!

Nagyon köszönöm mindenkinek előre is!

2011. dec. 3. 23:18
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
53%

Ha egyéb miatt lenne,akkor belemennék (párommal mi is megszenvedtünk,de neki lelki okai voltak).

De a gyógyszer nem olyan hogy mint lelki okoknál,hogy ha elhiszi hogy jó pasi,akkor menni fog...mert a gyógyszer fizikailag gátol sajnos.

Igy nem mennék bele ennyi idősen.

És az hogy csak átmeneti,azt csak ő reméli

2011. dec. 4. 00:26
 12/57 A kérdező kommentje:

Egyelőre azt mondtam neki, hogy haladjunk így, ahogy eddig, és ahogy telik az idő, majd megoldódik minden. Mert erre igazából nem tudok mit mondani. Tudja, hogy én is bizonytalan vagyok... vagyis leginkább szeretném ezt a kapcsolatot, és nem érdekel mi van. De nem mindig lesz ilyen újdonság, nem mindig lesz "lila köd", és akkor már lehet, hogy nem lenne ilyen egyszerű.

Kicsit őrlődöm.

2011. dec. 4. 00:31
 13/57 A kérdező kommentje:

Jó, mondjuk ilyet írni, hogy lételemem a szex, kicsit fura.

Nyilván elvagyok nélküle, de azért szeretem...

2011. dec. 4. 00:54
 14/57 zkriszti3 ***** válasza:
77%
bármikor benne lennél ,hogy másként oldjátok meg ? Mert ha igen csak utána dönts,még nem tudod milyen más variációkat tud.Vagy ha te tudsz mond el neki. Ennek fényében már látod ,hogy így is jó lesz,hiszen boldoggá tesz vagy bátran mond meg ,ha kevés ez neked.Előtte ne dönts,hiszen nem tudhatod mit hagysz ki.
2011. dec. 4. 08:44
 15/57 anonim ***** válasza:
30%

Kedves kérdező!

Valami itt nem stimmel. Olyan kamu íze van ennek a dolognak

2011. dec. 4. 09:15
 16/57 A kérdező kommentje:
Én szeretném a legjobban, hogy kamu legyen :(
2011. dec. 4. 11:15
 17/57 anonim ***** válasza:
73%
Én nem kezdenék impotens férfival. Ez nem úgy hangzik,mintha átemeneti lenne.
2011. dec. 4. 11:15
 18/57 anonim ***** válasza:
66%
Most komolyan mindenkinek ennyire központi szerepet tölt be az életében a szex? :O Én belemennék a kapcsolatba, de nekem egyáltalán nem fontos a szex, jól elvagyok nélküle.
2011. dec. 4. 11:20
 19/57 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, előző vagyok, pont a tanács maradt le a végéről.

Szóval kérdező, ha úgy érzed nem szeretnél lemondani a szexről, akkor viszont jobb ha nem bonyolódtok jobban a dolgokba, mert ha később hagyod el emiatt, amikor nagyobb szerelem lesz, mindkettőtöket jobban meg fogja viselni!

2011. dec. 4. 11:23
 20/57 anonim ***** válasza:
56%

11:20-23:

nem központi szerepet tölt be,csak ha nincs,akkor én pl becsavarodok,nekem kell a testiség. ( bár volt 2 hónap mikor párom betegsége miatt nem,akkor önkontrol,és eszembe se jutott)

És a másik,amiért fontos: oké,most nem,huszonkevés évesen nem gondol bele az ember,de azért 30 körül már jó lenne egy gyerek...ahhoz meg egy potens férfi kell

eredeti kérdésre már válaszoltam tegnap

2011. dec. 4. 11:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!