Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek képes egy srác megváltozni egy lány kedvéért?
Persze ez mindennapos eset. Le is irok egy eletszeru peldat, csakhogy erts mondjuk Kiskunfelegyhazarol; Johnny a macso a falu bikaja aki ki van gyurva, barnabb bore van mint a mellekszereplo nonek, gondor sotet haja amibol az egyik furt a szemebe log amivel nagyon tuzesen tud nezni es a bal szemen vagy egy meno heg, motorral jar es borkabatba, az apja alkoholista az anyja fiatal koraban meghalt. Kiskoraba az apja verte es cigicsikkeket nyomott el rajta emiatt tuzes es fekezhetetlen jellem lett. Minden csajt felszed es megdug, farka hatalmas es vastag, szereti a kiskutyakat.
O megismeri Sarah-t a feher boru atlagos Hermione a Harry Potterbol tipusu visszafogott lanyt akinek az apja a helyi vadgesztenye uzem tulajdonosa es videki szinten gazdagnak szamitanak, a kisvarosban valojaban also kozeposztaly mert csak 7 eves CLS mercivel jar az apja. Aki egybol beleszet a macso nemtom mar hogyhivjakba es a sors osszesodorja oket mert hazafele menet a helyi etelt a szegenyeknek konyvtaras rendezvenyrol megtamadjak a felegyhazi sikatorban a frigid kiscsajt de hosunk ket utessel csapja agyon a harom tamadot. Ekkor hazakiseri majd melyen elbeszegetnek a holdfenyes ejszakan, es csucsorito szajjal felvont szemoldokkel elbucsuzik a macso a kislanytol a kovacsoltvas keritesu felujitott ketgeneracios csaladi hazuk ajtajanal amire kamerakat is szereltek, de minek mert senki sem nezi oket mert letelt mar a harom nap amig erdekes volt. A csaj anyja PONT ott all a lepcso mellett aki megkeri HOL VOLTAL ki az a pasi ezt meg hogy kepzeled??? Majd a kiscsaj visszaordit, hogy NEM VAGYOK MAR GYEREK es becsapja One Direction poszteres ajtajat maga mogott.
Kesobb ujra osszefutnak majd randevuzva setallnak a Tisza partjan es melyen bevalljak egymasnak, hogy “tudod... te mas vagy mint a tobbi” a randi csokkal es forro szexel zarul termeszetesen a csaj meg szuz volt, de a meteres kekeres nem jelentett gondot neki. Aztan jon a bonyodalom mert a lany meglatja macsonkat a gonosz borkabatos exnojevel aki direkt lesmarolta mikor a csaj is figyelt es nagy veszekedes vegen a csaj felkialt “HAGGGY” “TOBBE LATNI SEM AKARLAK”. Aztan a kis hermione randizni kezd a helyj meno csavoval aki szoke feher boru es a nyaka kore egy gyapju pulover van kotve, el is mennek kocsikazni de az eroszakoskodni kezd vele es benyulkal nemletezo mellei koze. Erre feltunik a vad macso aki szet oklozi (nem ugy) a nyapic selyemfiut majd a karjaiba veszi a csajt akinek elmondja, hogy “felre ertes volt” a csaj meg “thhudom...mindig is thuttam” majd megcsokoljak egymast, a hold fenyesen ragyog mogottuk es a kiksunfelegyhazi gesztenyenapi tuzijatekot is pont most lovik fel mogottuk, majd megszolal a hatterben a “Train - Hey soul sister” cimu szama es happy end, ok pedig orokre egyutt maradnak. Vege :)
Ez mindennapi eset nemtom mit nem ertesz. A valosagban mindig ugyanigy van.
Képes megváltozni! Nem is akárhogy.
Én eddig ha visszagondolok, minden nagyobb kaliberű változásom 1-1 nő miatt volt és tartósan meg is maradt, még olyan esetekben is, amikor végül nem is jött össze velem.
Előfordul:) Én, napi szinten hullára ittam magam. Csavargás, csövezés, bulik, stb.
Jött egy lány, aki nem akart megváltoztatni, csak egyszerűen szeretett. Soha nem mondta, hová tűntem napokra, miért megint totál beállva hoztak haza. Alig fél év és már nem piáltam, nem csavarogtam. Mára, saját ház, gyerekek és havi egy sör is sok már nekem. Csavargás helyett, családi kirándulások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!