Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a golddiggerezés mostanában, amit itt a férfiak levágnak, ha már szóbakerül akár csak egy kávémeghívás?
Komolyan, mintha mindenki milliomos lenne és attól félne, hogy a fizetősök lehúzzák. Már így állnak hozzá az elején is egy lányhoz? Mi történik mostanában?
Golddigger vagyok, mert jól esik, ha egy srác elhív inni valamit, felajánlja, hogy ő fizet?
Komolyan, a wcpapírt is kiszámolják kockánként?
Mindig visszahívom a partneremet a következőre és elsőre is felajánlom, hogy fizetem a részem, de komolyan furcsa, ami itt mostanában folyik.
Lehet, hogy csak én látom rosszul, de sokszor sírnak a pasik - nem feltétlenül itt, -, hogy az összes csaj csak a pénzre megy, aztán milyen csajjal jönnek össze? Akiről 50 kilométerről látod, hogy a pénzre megy :D
Itt gyakorin meg nem érdemes erről vitatkozni se, úgyis leszólnak ha azt mered mondani, hogy lány vagy és NEM érdekel a pénz. Mert ők jobban tudják. De szerintem is nagyjából úgy reális ahogy leírtad, bár én első randin is felesben fizetnék inkább. :)
19nek! Hagyjuk már ez a sétálás dolgot! Csóróságot próbáljátok romantikus sétálásnak előadni! Tudjuk, h rossz a gazdasági helyzet.Akkor is törekedjetek a több bevételre, ne legyetek kishitűek, tegyetek meg mindent! Az az igazság, h kapcsolathoz pénz kell. És olyan gusztustalan mikor írogatjátok, h 50%ban menjen a dolog kiszámolva. Nem férfias, ha meghivsz vkit az nem arról szól, h a nő a pénzre megy, hanem h gondoskodsz róla meg örömöt szerzel neki, férfiasság jele. A normális csaj úgyis viszonozza alkalmanként, amelyik nem attól meg továbbléptek. Királynőként kezelitek a nőt akkor királyként érezhetitek magatokat mellette.
Ezt az 50-50% ot a kommunizmus hozta. Köszi!
Ritka manapság a rendes csaj.. én is általában vissza hívok egy pasit, ahogy a jelenlegi páromat is mindig vissza hívom vagy néha fizetjük a saját dolgainkat néha mindent ő fizet néha mindent én..moziba megyünk kb ugyan annyi a kaja mint a két jegy ára így sokszor azt is megosszuk én veszem a kaját ő meg a jegyeket
Nem egyszer meghívtam az étterembe és ő is engem
Én nagyon rosszul érezném magamat ha állandóan egy pasi fizetne.. az egyik az hogy nem akarom “kihasználni” a másik az hogy én is nyugodtan megtehetek ennyit azért akit szeretek illetve van egy harmadik szabalyom: egy pasitol se akarom vissza hallani!! Mer hogy mindent ő fizetett stb.. így meg senki se tud így beszólni
De sok lány nem zavartatja magát:D és általában ezek vannak meg becsülve...
Vannak ilyen pasik való életben is sajnos, de nem annyira sok, mint amennyinek itt a gyk-n tűnik, csak épp ugyanaz a 3-4 ember csinálja a fesztivált. Jaj, az élet összeeesküdött ellene, ő minimálbéres, a minimálbérből egy első randis kólára sem telik, és persze mindenki hibás, csak ő nem, és ha egy nőnek jól esik, ha első randit áll egy férfi, akkor már pénzéhes. Nekem is jól esik, mert alapjáraton, ha nem egy balek a pasas, egy nőnek van több veszítenivalója egy kapcsolat kezdetekor... ált. nem a nők szokták egy dugás után otthagyni a pasit, és nem is a pasi esik teherbe egy rosszul sikerült védekezés után... legalább annyi legyen benne, hogy ennyit rááldoz - de emellett ha felajánlom, hogy fizetek, és engedi, még nem írom le, csak megjegyzem (hátha tényleg smucig, aki tényleg kockára kiszámolja a klotyópapírt is, vagy hátha csak izgult / nem jutott eszébe).
Amúgy férfiaknak azt tudnám tanácsolni, hogy:
- ne csak az olyan csajokra menjenek, akikről 100 km-re látszik, hogy golddiggerek (plasztikcica, drága cuccok, túl megcsinált stb.), vagy ha igen, és bebukják, ne csodálkozzanak
- első randira te válassz helyet (az amúgy férfiasságot is mutat, hogy a kezedbe veszed az irányítást), és akkor maximalizálhatod azt, mennyit kell költeni. Akkor meg szépen elviszed a nőt egy teázóba, kávézóba, pizzázni, és nem a mittudoménmelyik aktuális sztár puccétterembe hívod meg... aki tényleg golddigger, az úgyis visszautasít egy ilyet.
- első randis viselkedésből rengeteg mindent le lehet szűrni... a legdrágább italt rendeli meg? fikázza a helyet? fikáz minden olyat, ami nem márkás vagy drága? húzza a száját?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!