Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a golddiggerezés mostaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a golddiggerezés mostanában, amit itt a férfiak levágnak, ha már szóbakerül akár csak egy kávémeghívás?

Figyelt kérdés

Komolyan, mintha mindenki milliomos lenne és attól félne, hogy a fizetősök lehúzzák. Már így állnak hozzá az elején is egy lányhoz? Mi történik mostanában?

Golddigger vagyok, mert jól esik, ha egy srác elhív inni valamit, felajánlja, hogy ő fizet?

Komolyan, a wcpapírt is kiszámolják kockánként?

Mindig visszahívom a partneremet a következőre és elsőre is felajánlom, hogy fizetem a részem, de komolyan furcsa, ami itt mostanában folyik.

2017. nov. 2. 14:39
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%

#7 csak azt nem értem, hogy itt Magyarban a sok csóró pasinak hogy lehet teli a tökük velük, mikor a golddigger lányok messziről kerülik őket? Mit akarnának olyantól, akinek nincs vagyona? Mikor elvileg épp a pénzre utaznak..

Amúgy kint sokkal nagyvonalúbbak, tapasztalatból is mondom.

2017. nov. 2. 15:14
 12/32 anonim ***** válasza:
9%
#11 Akkor te mért vagy még itt? Talán nem vagy elég jó a külföldi pasiknak, hogy itt vesztegeted az idődet..?
2017. nov. 2. 15:17
 13/32 anonim ***** válasza:
87%
#12 egyelőre nem külföldön élek, így most még minek jönnék össze külföldivel?
2017. nov. 2. 15:18
 14/32 anonim ***** válasza:
35%
#11, magyarorszagon sem csak csorok vannak. Minden harmadik embernek bmw-je van.
2017. nov. 2. 15:25
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként mondom, hogy tényleg szánalmas az, hogy valaki ennyire fillérbszó. Én úgy vagyok vele, hogyha elmegyek valakivel randizni, az alapból egy szimpatikus lány, ha meg egy szimpatikus lánynak kedveskedhetek, akkor engem az boldogsággal tölt el. Nyilván nem vagyok emiatt hős, de neki is jól esik, nekem az esik jól, hogy neki jól esik :D

Ezt egyébként úgy mondom, hogy szívtam már meg, kislánynak sikerült első randin 5500 forintos kaját rendelni, ezt nagyon gáznak tartottam, de legalább leszűrtem, hogy ennyi és ne tovább. Rá tényleg azt mondtam, hogy aranyásó, hiszen az alap, hogy én hívtam meg, de azért ez már szerintem pofátlanság.

Egyébként annak a csajnak üzenem, aki mindig azt írja, hogy a külföldiek mennyivel jobbak, hogy ne általánosítson. Vannak gyökér magyarok, és vannak gyökér külföldiek. Amúgy külföld Afrika is, meg Afganisztán is, ahol biztos nem néznek aranyásónak a kávé miatt, viszont lazán halálra köveznek, ha leesik a csador, vagy rossz irányba nézel :) 24/F

2017. nov. 2. 15:26
 16/32 anonim ***** válasza:
74%

Az egésznek az a gyökere, hogy lúzerek. ;)

Ezt te úgy képeled el, hogy első randin ő meghív egy kávéra, legközelebb te őt, aztán néha felváltva fizettek, egyébként meg feleztek. Amivel ugye nem is lenne gond.

Csakhogy: ők egyik sikertelen első randi után mennek a másikra. Eleinte le akarta nyűgözni a nőket: étterem, borozgatás, mozi, koncert, stb. De akkor se lett folytatás. Viszont havonta 5-10 randin elkölteni egy tízezrest, úgy hogy még szex sincs... Az bizony ráfizetéses.

Ezek az észlények ilyenkor kezdenek el sóherkedni, és ezzel párhuzamosan egyre jobban nyomulni, hogy ennyi pazarlás után legalább valakin egy kis szexet tudjanak behajtani.

Aztán megint csak csodálkoznak, hogy millió első randi lesz sikertelen.

2017. nov. 2. 15:42
 17/32 anonim ***** válasza:
27%
tesvéremmel beszálunk az A8-asba a magyar csajokat jol felszegyük. a sérónkat belöjük olaszosra mi így csapasuk bátyámal.
2017. nov. 2. 15:46
 18/32 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy itt pont nem milliomosok vannak és 1-2 százezer nettóból nem hiszem hogy 20e vacsorákat ki tudnak fizetni hogy ne érezzék meg. Ha nem a lehúzás a cél akkor be lehet ülni egy hangulatos kávézóba, el lehet menni a Margitszigetre sétálni. Most nem a posztolóról beszélek, ő korrektnek tűnik. De ha már egy férfi megélt ilyet nyilván bizalmatlan.
2017. nov. 2. 15:52
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak itt megy.

Mert itt elmeleti szakemberek vannak:-)

A tenyleg randizo, normalis emberek nem ilyenek:-)

2017. nov. 2. 15:57
 20/32 A kérdező kommentje:
Bocs, de ki az a hülye, aki első randira az Onyxba megy vacsorázni? :D
2017. nov. 2. 16:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!