Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez a golddiggerezés mostaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a golddiggerezés mostanában, amit itt a férfiak levágnak, ha már szóbakerül akár csak egy kávémeghívás?

Figyelt kérdés

Komolyan, mintha mindenki milliomos lenne és attól félne, hogy a fizetősök lehúzzák. Már így állnak hozzá az elején is egy lányhoz? Mi történik mostanában?

Golddigger vagyok, mert jól esik, ha egy srác elhív inni valamit, felajánlja, hogy ő fizet?

Komolyan, a wcpapírt is kiszámolják kockánként?

Mindig visszahívom a partneremet a következőre és elsőre is felajánlom, hogy fizetem a részem, de komolyan furcsa, ami itt mostanában folyik.

2017. nov. 2. 14:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
21%
Second-wave feminism. Ez meg az érem másik oldala.
2017. nov. 2. 14:49
 2/32 mikeXxX ***** válasza:
100%

Goldigger 😂😂😂!

Na jó csak vicceltem nyugi akinek egy kávé sem fér bele azzal ne is kezdj semmit nem evilágra való 😊 !

2017. nov. 2. 14:52
 3/32 anonim ***** válasza:
34%
Azért van ez mert egyre több az olyan lány sajnos, aki csak az anyagiakra megy. Amúgy az ilyen lányok nyugodtan mehetnének akár a rosszlányokra is. Ott legalább egyértelműen felvállalják a lányok, hogy mit is akarnak. Nincs ez a felesleges színjáték.
2017. nov. 2. 14:52
 4/32 anonim ***** válasza:
88%

Én ilyenkor azon gondolkozom, hogy ha esetleg összeházasodik egy nővel, és lesz gyerekük, akkor is ennyire sajnál-e majd tőlük 200 Ft-ot.

22/N

2017. nov. 2. 14:54
 5/32 anonim ***** válasza:
95%

Mert egy csomó lúzer ezzel akarja magyarázni, miért nem lesz kapcsolata.

Szerencsére vannak azért normális férfiak is, akik nem egy kávé vagy ebéd/vacsora árán huzakodnak, csak ök nem cirkuszolnak itt, hanem egyszerüen meghívják azt, aki tetszik nekik és szó nélkül állják ezt az összeget.

Én nöként az elsö alkalommal minden további nélkül elfogladom a meghívást, és el is várom, mert aki azzal kezd, hogy sajnál a jövendöbeli kapcsolatba ennyit invesztálni, az tényleg nem partner a szememben.

A második találkozástól kezdve vagy felesben fizetünk, vagy mindenki a saját fogyasztását, vagy felváltva hívjuk meg egymást, de itt sem tartom elfogadhatónak a fillérre kiszámolósdit - nagyjából legyen egyensúlyban a két fél által fizetett összeg, de ennyi és nem garasosokodás.

Az elsö randin a meghívást nem azért várom el, mert nem tudnám kifizetni magamnak, amit fogyasztok, hanem mert ez alapvetö udvariassági gesztus, és aki erre nem képes, az -ahogy írtad - késöbb " a wcpapírt is kiszámolja kockánként".

Mellesleg ezek a "férfiak" szerint az is golddiggerkedés, ha elvárod töle, hogy legyen annyi saját jövedelme, amiböl a saját szükségleteit ki tudja elégíteni, nekik az lenne a minimum, hogy a nö fizet nekik is mindent.

Szóval ezekkel az idiótákkal nem érdemes fogalkozni, csak egymást heccelik az ilyen hülyeségekket.

2017. nov. 2. 14:55
 6/32 anonim ***** válasza:
89%
Én épp ezért nem ismerkedek már itthon, majd csak ha már külföldön leszek. Nyugati pasik nem néznek golddiggernek, ha elvárod, hogy egy férfi ne legyen sóher és ismerje az alapvető illemet, és hogy férfiként viselkedjen :) Itthon már lassan a pasik várják el, hogy költs rájuk, múltkor a vonaton egy 20 éves srác nagy büszkén mesélte, hogy azért van egy 40 éves nővel, mert gazdag. Az ilyen ember nem férfi.
2017. nov. 2. 15:05
 7/32 anonim ***** válasza:
23%
#6 Azért külföldön is vigyázz, mert nyugaton is eléggé tele van már a manusok töke a golddiggerekkel.:D : https://www.youtube.com/watch?v=U9NKZMe1HC4
2017. nov. 2. 15:09
 8/32 anonim ***** válasza:
18%
Amiota a nok szolgaltataskent aruljak magukat azota oda kell figyelni hogy mit vesz az ember, es mennyire eri meg.
2017. nov. 2. 15:09
 9/32 A kérdező kommentje:
Én nem várok el semmi nagy dolgot, nem is fogadnám el! De azt elképesztően szánalmasnak tartom, hogy egy fiú elhív egy lányt randizni és első randin azt méricskéli, hogy hogyan fizettesse ki a lánnyal azt az egy kávét és már azt nézi, hogy a lány őt anyagilag ezzel tönkre akarja tenni
2017. nov. 2. 15:10
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
ez csak itt gyk-n megy. Sehol máshol nem láttam ilyet...
2017. nov. 2. 15:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!