Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok? /Nő

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok? /Nő

Figyelt kérdés
31 éves vagyok, nem volt még kapcsolatom. Nem vagyok furi, egyszerűen aki nekem kellett eddig, annak én nem kellettem és fordítva. A jelenlegi kilátástalan helyzet miatt elindítottam egy vízumkérelmet, és ezt nem mondanám le semmi pénzért. Közben megismerkedtem valakivel, mindketten komolyat keresünk és őrülten beleszerettem azt hiszem. Még nem mondtam neki semmit a vízumról, nem akarom elrontani ezt a nagyszerű érzést, de tudom, hogy muszáj szólnom neki. De úristen, nagyon rossz ez így!😭😭😱😱
ma 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Az azért meg van, hogy egy kérelem konkrétan az, ami: egy kerelem?
ma 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebbi találkánál mondd el neki
ma 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
De egy vizumkerelem nem azt jelenti, hogy akkor konkretan ki vagy toloncolva innen az adott orszagba😭
ma 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!