Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, ha valakivel az ismerkedés során nem érzitek a kellő szikrát?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akivel sokáig beszélgettem. Elmondhatatlanul megfogott, ő egyedül nagyobb hatással volt rám mint az összes eddigi srác együttesen. Végül nem jött össze a dolog, lezárult az egész és letiltott. Nagyon rosszul érzem magam miatta még most is. Minden nap gondolok rá. Én valahogy azt érzem hogy nekem ő kell, én őt akarom, vele passzolunk igazán.

De úgy voltam vele nyitott leszek más felé nem fordulok magamba, rosszabb ha elzárkózok nyitni kell hátha találok valakit akivel összejön (de meggyőződésem, hogy senkit nem fogok akarni ennyire).

Így hát elkezdtem ismerkedni egy másik fiúval már két hete kb. Többször találkoztunk már, normális rendes, külsőleg se rossz. De valahogy mégse érzem azt hogy igazán minden erőmmel akarnám. Nincs meg a 100%-os kémia, bizonytalannak érzem a szándékaim vele kapcsolatban. Jól érzem magam vele amúgy de mégse teljes a kép. Máskor ha tényleg akarok valakit egy ránézésből is szinte szerelmes vagyok, főleg ha meg már beszélünk, időt töltünk együtt akkor nagyon hamar elkezdek kötődni ha a megfelelő emberről van szó. De vele ez nincs meg valahogy, hiába már több hét eltelt. Ha megcsókol se érzek semmit. És ez ugye nem egy jó indítás, ha már most ilyen semlegesebbnek érzem, nem hogy később.

Viszont nem akarnám megbántani semmivel, nyitott vagyok felé csak valahogy nincs meg bennem az hogy én határozottan akarnám őt.

A másik srácra gondolok azóta is, néha az jön fel bennem hogy ő is ezt mondta, ő is így viselkedett, ő is ezt csinálta, tehát olyan mintha őt keresném benne tudat alatt. Van mikor elkap egy erősebb szimpátia felé, de mégse akarom annyira.

Nem kérdés számomra hogy én a másik srácot akarnám még mindig, de már az hiába. Viszont próbálom azzal nyugtatni magam hogy minden okkal történik, ha ő való hozzám akkor valami úton módon úgyis visszatalálunk egymáshoz ha úgy kell lennie.

Nem tudom mit csináljak. Ti jártatok már így?

aug. 25. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:

"Végül nem jött össze a dolog, lezárult az egész és letiltott. Nagyon rosszul érzem magam miatta még most is."

"Én valahogy azt érzem hogy nekem ő kell, én őt akarom, vele passzolunk igazán."

Dehogy kell, csak sérti a hiúságod, hogy letiltott.

Bár azt nem értem, hogy miért kell letiltani a másikat, hogyha nem illettek össze.

aug. 25. 18:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Hanyagolom.
aug. 25. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Szomorú hírt osztok meg veled:

Kapcsolatfüggő vagy, párkapcsolat/szerelem nélkül nem tudod elképzelni az életed. Sőt bár azt jelrntetted ki, hogy az egyik fiú vonz mégis másikkal ismerkedsz. Ez is arra utal, hogy társ nélkül nem bírsz meglenni. Pedig míg így érzel, viselkedsz addig sosem leszel elégedett, sőt mindegyik kapcsolatod/ismerkedésed kudarccal fog végződni.

Nem szabad más embertől/érzésektől függni, önmagad urának kéne lenned!

Heverd ki #1-t és hagyd békén #2-t! Ne játsszadozz más érzelmeivel!

Van mit. (:

aug. 25. 18:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Rengeteg ideje szingli vagyok, hosszú évek óta, tehát ebből kiindulva csaknem vagyok kapcsolatfüggő akkor. Jött az a fiú akivel nagyon sokat beszélgettem, vele akartam mindent de sajnos annyiban maradt.

És ez az állapot lehet örökre megmaradna bennem hogy őt akarom nem kell senki, ha mindig egyedül maradok és automatikusan elzárom magam mindenkitől aki lép felém. Az a legrosszabb ha az ember magába fordul. Ez csak akkor szűnhet meg ha nyitott vagyok másra, ismerkedem és akkor valószínű kialakul majd valaki más felé komolyabb érdeklődés, ha nem ragadok le egy helyben és siránkozok egy fiú miatt akivel nem is lehet már semmi.

aug. 25. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:

De siránkozol kérdező, hozzá hasonlítod a másikat és mégse mm mondasz megálljt az ismerkedésnek! Direkt feljegyeztem, hogy nemcsak az kapcsolatfüggőség, hogy állandóan párkapcsolatban kötsz ki hanem az SZINTÉN, hogy hiába nem engedted el az egyiket mégis a másikkal próbálkozol.

Nem lehet valakit elfelejteni más által hiszen még mindig benned van! Először ki kell heverni és csak aztán másokkal ismerkedni!

aug. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!