Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti unalomból vagy egótuning céljából csinálnátok ilyesmit?
Figyelt kérdés
Egy ideje beszélgetek egy lánnyal a neten (nem tinik vagyunk), és az az igazság, hogy rengeteget írunk egymásnak, mármint tartalomra. Nem naponta beszélgetünk ugyan, de "bőbeszédűek" vagyunk. Magunkról is írunk, meg egymást is bőven kérdezgetjük. Ő is ha ír, akkor tök mindegy, a nap melyik szakában vagyunk, csak úgy ontja magából az üzeneteket, sokat kérdez rólam. Szóval ilyen esetben mire lehet gondolni? Betudható-e ez annak, hogy esetleg grafomán az illető, vagy csak unatkozik, vagy simogatja az egóját az, hogy valaki foglalkozik vele? Ha valaki ilyen helyzetben sokat kérdez/válaszol, az mekkora eséllyel lehet azért, mert pl. éppen unatkozik? Ti szánnátok ennyi időt és energiát arra, hogy akár kora reggel vagy este is rengeteget írjatok, ha csak unatkoznátok? Bevallom, rendszerint olyan emberekkel beszéltem, akikkel nem írtunk ilyen sokat egymásnak, és ez most egy kicsit meglepő helyzet.2020. dec. 13. 17:36
1/21 anonim válasza:
Miért olyan hihetetlen, hogy valaki szeret írni? De ettől még egyáltalán nem biztos, hogy mást is szívesen tesz veled.
2/21 anonim válasza:
Én is szeretek beszélgetni, levelezni, persze akivel kölcsönös az igény erre - ez is egy módja a szabadidő eltöltésének.
3/21 A kérdező kommentje:
#1: Azért, mert aki engem nem érdekel, annak nem írogatok kisregényeket. Nyilván mindenki másképp működik, de én speciel nem kérdezgetnék senkit, ha nem akarnám őt igazán megismerni. Ha nem érdekel az illető, akkor minek pazaroljak rá időt és energiát? Még ha unatkoznék, akkor sem, nehogy a végén félreértse.
2020. dec. 13. 17:45
4/21 A kérdező kommentje:
Egyébként szoktam neki finoman bókolni is, lesz, ami lesz alapon.
2020. dec. 13. 17:48
5/21 anonim válasza:
Egy jó hangulatú beszélgetésbe miért kell rosszat belelátni?
6/21 anonim válasza:
Ha szeretnél a sok levelezésnél többet is, akkor lépjél!
7/21 anonim válasza:
#17.45 Érdekled nyilván. De még egyszer mondom, ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket. Sok olyan nő van, aki itt éli, vagy itt színesíti az életét. Hívd el randira, akkor majd kiderül, hogy ki akar-e bújni a gép mögül. (1-es vagyok)
8/21 anonim válasza:
Nézd, van, aki szeret írni és társalogni. És ebben a mostani, bezárt világban kevés lehetőség van.
9/21 A kérdező kommentje:
#5: Csak kíváncsi vagyok, kit mi motivál. Sajnos beszéltem már olyannal, akivel jól megértettük egymást, de amikor találkozni akartam vele, mindig hárított valamivel, de azért milyen jólesett neki, hogy a leveleimmel tartottam benne a lelket a nehezebb időszakokban is. Szóval vannak olyanok is, akik csak erre használják a beszélgetést/ismerkedést.
2020. dec. 13. 17:55
10/21 A kérdező kommentje:
#7: Ez hosszú és bonyolult történet, nyíltan nem akarom leírni. De nyilván úgyis ez lenne a végső lépés.
2020. dec. 13. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!