Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti unalomból vagy egótuning céljából csinálnátok ilyesmit?
Figyelt kérdés
Egy ideje beszélgetek egy lánnyal a neten (nem tinik vagyunk), és az az igazság, hogy rengeteget írunk egymásnak, mármint tartalomra. Nem naponta beszélgetünk ugyan, de "bőbeszédűek" vagyunk. Magunkról is írunk, meg egymást is bőven kérdezgetjük. Ő is ha ír, akkor tök mindegy, a nap melyik szakában vagyunk, csak úgy ontja magából az üzeneteket, sokat kérdez rólam. Szóval ilyen esetben mire lehet gondolni? Betudható-e ez annak, hogy esetleg grafomán az illető, vagy csak unatkozik, vagy simogatja az egóját az, hogy valaki foglalkozik vele? Ha valaki ilyen helyzetben sokat kérdez/válaszol, az mekkora eséllyel lehet azért, mert pl. éppen unatkozik? Ti szánnátok ennyi időt és energiát arra, hogy akár kora reggel vagy este is rengeteget írjatok, ha csak unatkoznátok? Bevallom, rendszerint olyan emberekkel beszéltem, akikkel nem írtunk ilyen sokat egymásnak, és ez most egy kicsit meglepő helyzet.2020. dec. 13. 17:36
11/21 anonim válasza:
Most mi a bajod? Beszélget veled, mikor van ideje. Én a barátaimmal is szoktam beszélgetni, pedig nem akarok tőlük semmit. Vagy te csak azokkal beszélgetsz, akik dugnak is veled?
12/21 anonim válasza:
Én azt mondom hogy egy idő után eljön az a pont mikor kevés az írogatás, igazából akkor tudod meg mi a helyzet. Ha terel, akkor csak unatkozik, egótuning. Ha benne van a találkozóba akkor bármi lehet.
13/21 A kérdező kommentje:
#11: Muszáj közönségesnek lenned? Egyébként nem sokat tudsz az ügy hátteréről, itt meg nem akarom leírni. Nyilván beszélek másokkal is, de akiktől nem akarok semmit, azokkal egyrészt visszafogottabb vagyok, másrészt nem kérdezek tőlük személyes dolgokat. A barátokkal természetesen megbeszélek ezt-azt, de egy "vadidegen" levelezőpartnerrel valószínűleg nem fogok személyes témákat érinteni - főleg nem viszonylag rövidebb idő után -, ha nem érdekel komolyabban az illető.
2020. dec. 13. 18:10
14/21 anonim válasza:
Ha ennyire zavarnak a személyes kérdései, meg hogy sokat ír, akkor koptatsd le.
15/21 A kérdező kommentje:
#14: Ki mondta, hogy zavar? Ezt egy szóval sem írtam. Mondjuk ha nem igazán izgat a másik, akkor nem fogom kérdezgetni őt pl. a korábbi kapcsolatairól, szerelmi életéről, és én sem fogok utalni a saját múltamra. Én legalábbis így gondolom. Ez szerintem nem olyan téma, amit csak úgy felvet az ember, ha csak időtöltésből levelezget egy majdnem idegennel. Az én fogalmi kereteimbe legalábbis nem fér bele az, hogy intim dolgokról beszéljek olyan valakivel, akivel csak úgy levelezgetek, mi közünk van egymás magánéletéhez?
2020. dec. 13. 18:40
17/21 anonim válasza:
"Az én fogalmi kereteimbe legalábbis nem fér bele az, hogy intim dolgokról beszéljek olyan valakivel, akivel csak úgy levelezgetek, mi közünk van egymás magánéletéhez?"
Épp ezt mondom. Ha neked nem fér bele, akkor ne beszélgess vele! Ennyi.
18/21 A kérdező kommentje:
#17: De én nem csak úgy levelezgetek vele. Éppen arra akarnék kilyukadni, hogy ha csak úgy beszélgetek valakivel, akkor nem hozok fel intimebb témákat. És szerintem ezzel sokan mások is így vannak. Gondolom, ő sem azért beszél ilyenekről, mert éppen unatkozik. A jelek szerint akkor neki is belefér, meg nekem is, mert engem pl. nem zavar.
2020. dec. 13. 20:12
19/21 anonim válasza:
Akkor mégis mi a kérdés? Miért más nőket kérdezgetsz, ha konkrétan neked és ennek a csajnak megfelel, hogy arról beszélgettek, amiről akartok. Más nőknek mim köze ehhez?
20/21 anonim válasza:
Ha valaki nagyon magányos, elszigetelten éli a mindennapokat a "való világban", nincsenek barátai, stb., az is könnyen túltolhatja ilyen módon a dolgokat.
Régen naplóírás ment ("Kedves Naplóm!") most már lehet egy másik ember figyelmével, törődésével megtapasztalni azt a lelki pluszt, amitől az ember társas lény.
Egyébként szerintem te is bejössz neki. Bátorítanálak a randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!