Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti unalomból vagy egótuning céljából csinálnátok ilyesmit?
Figyelt kérdés
Egy ideje beszélgetek egy lánnyal a neten (nem tinik vagyunk), és az az igazság, hogy rengeteget írunk egymásnak, mármint tartalomra. Nem naponta beszélgetünk ugyan, de "bőbeszédűek" vagyunk. Magunkról is írunk, meg egymást is bőven kérdezgetjük. Ő is ha ír, akkor tök mindegy, a nap melyik szakában vagyunk, csak úgy ontja magából az üzeneteket, sokat kérdez rólam. Szóval ilyen esetben mire lehet gondolni? Betudható-e ez annak, hogy esetleg grafomán az illető, vagy csak unatkozik, vagy simogatja az egóját az, hogy valaki foglalkozik vele? Ha valaki ilyen helyzetben sokat kérdez/válaszol, az mekkora eséllyel lehet azért, mert pl. éppen unatkozik? Ti szánnátok ennyi időt és energiát arra, hogy akár kora reggel vagy este is rengeteget írjatok, ha csak unatkoznátok? Bevallom, rendszerint olyan emberekkel beszéltem, akikkel nem írtunk ilyen sokat egymásnak, és ez most egy kicsit meglepő helyzet.2020. dec. 13. 17:36
21/21 A kérdező kommentje:
#20: Én a megismerkedésünk után vagy 2 héttel felvetettem neki a randit, nem reagált rá. Beszélgettünk tovább, bókoltam neki, mindig azt írta, hogy mennyire örül, jólesik neki stb. Aztán január elejétől hirtelen megváltozott, alig írt, keveset is, ritkán is. A múltkor rákérdeztem, hogy most mi van, és csak akkor volt hajlandó közölni, hogy van a képben nála valaki más, de barátok lehetünk. Én meg megmondtam, hogy ebből nem kérek, és gyakorlatilag megszakítottam vele a kapcsolatot.
2021. febr. 10. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!