Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ebben a helyzetben mit csináln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
Pár napja csináltam egy kamu profilt Tinderen és Badoo-n, és azóta mindennap vannak egyezések a csajokkal. Egy pár lánnyal egész jól elbeszélgettem már, csak sajnos nem tudják, hogy a túloldalon nem az a srác van, akit hinnének. Velük ez úgy érzem már egy kicsit kitolás, de ha a saját képeimmel megyek fel, akkor szinte semmi egyezés sincs, így pedig elég nehéz kapcsolatokat kialakítani. Próbáltam már magamról mindenféle képeket feltenni, de egyik se vált be. Tettem már fel olyan képeket is, amin bevan állítva a hajam, de semmi. Testalkatilag normál alkatúnak mondanám magam, arcra meg átlagosnak. Úgy érzem, hogy ezek az alkalmazások szinte csak a legjobbképűbb srácoknak készülhetnek.

2022. okt. 1. 10:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
És mire vonatkozik a kérdésed? Mivel mit csinálnék?
2022. okt. 1. 10:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Töröld a fake profilod. Úgyse tudsz ezekkel a nőkkel találkozni. Mert rögtön kiderülne hogy nem te vagy a képeken.
2022. okt. 1. 10:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nem lesz ember, aki elfogadja, hogy eleve hazugsággal indítottál. Ha akarod, megpróbálhatod előadni, hogy amúgy kamu profillal vagy fent, hátha lesz olyan nő, akit ez után még érdekel amúgy hogy nézel ki. De, inkább vondd le a tanulságot.
2022. okt. 1. 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Feleslegesen erőlködsz. Ha azt érzed, hogy nem megy neked ezeken ismerkedni, akkor mi egy realista döntés? Belátod, hogy ez neked nem jó és máshogy csinálod, nem ezeken az appokon.

Leírsz ilyen tök átlagos dolgokat a kinézetedről... ez nem mondd semmit. Miben tudsz változni, miben tudsz vonzóbb lenni? Arcápolás? Rendszeres fodrász? Rendezett arcszőrzet? Igényes öltözet? Sportos testalkat? Ezeken lehet változtatni. Ha szerinted ez fontos és nem érzed jól magad, mert szerinted a legjobbképűbb srácok visznek mindent, miért nem fejlődsz abban, amiben tudsz és amivel vonzóbb lehetsz?

2022. okt. 1. 11:05
 5/13 A kérdező kommentje:
#1 Hát hogy ezután is tovább csinálnátok ezt, vagy letörölnétek magatokat?
2022. okt. 1. 11:06
 6/13 A kérdező kommentje:
#4 Ezek elég jó tanácsok, köszi. De amúgy menne ez nekem, csak ugye a fentebb vázolt saját külső miatt szinte lehetetlen ez az egész most.
2022. okt. 1. 11:09
 7/13 A kérdező kommentje:

Nyilván úgy nem mennék el egy találkozóra, ha tudná a csaj, hogy nem az van a képen, akit ő ott látott.

A tanulság az, hogy ameddig nincs szuper külsőd, addig nem érdemes ezzel foglalkozni?

2022. okt. 1. 11:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezt már nagyon sokan kipróbálták már 10-15 évvel ezelőtt is. És akkor is így alakult.

Ezen nincs mit agyalni és megtárgyalni, egyszerűen egyes embereknek felesleges felregisztrálni társkeresőkre.

2022. okt. 1. 11:14
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

7, nem, a tanulság az, hogy az ilyen kamu profilos dolognak pont semmi értelme. Ahogy írták, ha nem megy online, ne erőltesd.

Én ismerek átlag jóskákat, akik online találtak párt. Én speciel eleve úgy gondolom, hogy az online társkeresés erőltetett. De, ha neked erre van igényed, azt saját profilról van értelme.

2022. okt. 1. 11:16
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen, ezt egyszer már én is pont így megcsináltam.

Saját képpel a kutya be nem jelölt, egy netről vadászott randoom fotóval volt vagy 9 egyezésem 1 óra alatt.

Nonszensz szitu, nem lehet belőle jól kijönni sehogy.

Ez van.

Vagy átversz mindenkit és egy kamuvilágban lubickolsz ideig-óráig, mert nyilván egy idő után videózni meg találkozni akar majd mindenki, vagy maradsz egyedül a kutyát nem érdekelve... :(

37/F

2022. okt. 1. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!