Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor ti mit csinálnátok a helyembe?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm pasija azt írta nekem tegnap,hogy ő úgy érzi belém szerelmes.Először azt hittem csak hülyéskedik,szivat,vagy arra is gondoltam valaki feltörte az instáját,de csak állította,hogy nem ő tényleg így érzi.Még mindig nem tudom elhinni az az igazság,de ha igaz,nem tudom én ettől elég kellemetlenül érzem magam,nem tudom mit tegyek,szóljak barátnőmnek,teljesen ki fog borulni,de azt se akarom olyan emberrel legyen aki nem szereti.De viszont arra is gondoltam,hogy mi van ha tényleg valaki más írkál az instájárol én meg feleslegesen fel idegesítem barátnőmet.Azt tudom,hogy tetszem neki,mert mielőtt komolyra fordult volna közöttük a dolog mondta nekem.Ti mit tennétek a helyemben?ma 09:54
1/3 anonim válasza:
Ha ennyire parázol hogy nem ő az, akkor beszélj vele telefonon, vagy valami.
Mondd meg neki hogy jó lenne ha beszámolna a barátnődnek az érzéseiről, mert ha nem teszi, akkor majd te beszámolsz.
2/3 anonim válasza:
Én abban nem hiszek, hogy csak egy "szerelmi vallomás" miatt feltörték a fiókját. Gondolom kapna értesítést is, hogy belépett-e az idő tájt a fiókjába és már tudatott volna, hogy nem ő írta. Már szóltam volna egyébként a barátnőmnek mert nem fogja neki elmondani úgyse. Ugyebár a háta mögött csinálta.
3/3 anonim válasza:
Egyszer a tesóm grouppenezett es az egyik ramirt hogy nem e szallok be vagy mar nem tudom.
Nem küldtem el anyjába de tiltottam
31f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!