Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
8-9 hét múlva (kb) szülök és a párom megigerte nekem hogy dolgozni fog és pénzt keres mire jön a baba.El is kezdett dolgozni ami 1 hétig ha tartott,most már ír nekem hogy rosszul van és hazamegy,de én 1 órával késöbb láttam hogy a barátaival ,,bandázik".Ha van egy kis pénze egyből el költi alkoholra,e-cigire,vagy valamilyen hang cuccra (hangfal,erősítő stb).Próbáltam már beszélni vele erről de mindig engem szid hogy hajszolni akarom,és ne mondjam meg neki hogy mit csináljon,élvezni akarja még ezt a kis időt amíg nincs a baba.Segítsetek hogy mit csináljak!

2022. márc. 23. 15:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%

Nyomorba nem kell gyereket vállalni, bár ezt nektek hiába mondja bárki is.

Ha nincs pénzetek miből akarjátok felnevelni? Ja tudom,segélyből.

Amit tehetsz ebben a helyzetben az, hogy keresel egy normális férfit aki gondoskodik a gyerekedről.

2022. márc. 23. 15:42
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Költözz haza a szüleidhez. Nagyon nagy bajban leszel, ha oda viszed hozzá haza az újszülöttet.
2022. márc. 23. 15:45
 3/20 anonim ***** válasza:
46%
Edd meg amit főztél. Nem sajnállak.
2022. márc. 23. 15:45
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
Ennyi alapján, amit írtál, az az őszinte véleményem, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha örökbeadod a babát egy olyan családnak, akik fel is tudják nevelni, te meg elhagyod ezt a díszfas2t, és elkötteted magad, merő önvédelemből. De legalább rakass spirált, azt nem felejted el bevenni vagy felhúzni.
2022. márc. 23. 15:46
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

"megigerte nekem hogy dolgozni fog és pénzt keres mire jön a baba" - ne izélgesd, csak finoman emlékeztesd, jelezve, hogy nagyon bízol benne.

rosszul van és hazamegy,de én 1 órával késöbb láttam hogy a barátaival ,,bandázik" (te bízol benne, és számítasz rá...)

2022. márc. 23. 15:47
 6/20 anonim ***** válasza:
56%
Jee, megint két semmirekellő baszta egymást teherbe
2022. márc. 23. 15:48
 7/20 anonim ***** válasza:
81%

Na mert a nagy bizalom miatt a srác majd jó útra tér.

A gyerek mindjárt kint, ez az idióta meg éli világát és b*szik a nőre meg a gyerekre.

Semmi esély rá.

2022. márc. 23. 15:49
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos ha akarod a babát ezt nélküle kell megoldanod, anyaotthon? Szülők..?

Nyugi helyre fogsz jönni, de az évek..

2022. márc. 23. 15:58
 9/20 A kérdező kommentje:
A flegma,sértő kommentekeket köszönöm, most még itthon vagyok a szüleimmel (en 17 vagyok a barátom 18) igy ha rá nem is számíthatok a szüleim és a bártom szülei nagyon szivesen segítenek bármiben. Örökbe adni nem tudnám,a sajátom én szeretném felnevelni. Ha azt mondjátok reménytelen a barátommal felnevelem a szülők segitsegevel.Köszönöm a sok értelmes biztató kommentet :)
2022. márc. 23. 16:42
 10/20 A kérdező kommentje:
Segítséget kértem nem pedig kioktatást :)
2022. márc. 23. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!