Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
8-9 hét múlva (kb) szülök és a párom megigerte nekem hogy dolgozni fog és pénzt keres mire jön a baba.El is kezdett dolgozni ami 1 hétig ha tartott,most már ír nekem hogy rosszul van és hazamegy,de én 1 órával késöbb láttam hogy a barátaival ,,bandázik".Ha van egy kis pénze egyből el költi alkoholra,e-cigire,vagy valamilyen hang cuccra (hangfal,erősítő stb).Próbáltam már beszélni vele erről de mindig engem szid hogy hajszolni akarom,és ne mondjam meg neki hogy mit csináljon,élvezni akarja még ezt a kis időt amíg nincs a baba.Segítsetek hogy mit csináljak!

2022. márc. 23. 15:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de örülök, hogy szüleidnél vagy... hogy a srác majd idomul-e hozzátok... csodálnám, de legyen nagy-nagy szerencsétek és nőjön be a feje lágya, ha megszületik a baba.

Mindenképp maradj otthon.

2022. márc. 23. 16:50
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek vagytok ti még ehhez.

Ezt a gyereket egyedül fogod nevelni de legközelebb inkább védekezz.

2022. márc. 23. 18:18
 13/20 A kérdező kommentje:
Azt is hozzáteszem hogy 19 hetes voltam amikor észre vette a doki,szóval lehetőségem sem volt dönteni hogy mi legyen.
2022. márc. 23. 19:05
 14/20 anonim ***** válasza:
87%

És te se vetted észre, hogy nem védekeztek, és félidőben tűnt fel, hogy mozog a gyerek a hasadban.

Ja, jó, akkor minden rendben, felelősségteljes szülők lesztek.

2022. márc. 23. 19:41
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy 19 éves nem fog ott ülni melletted. Buli, haverok, Csajok. Ezt megszívtad.
2022. márc. 23. 19:52
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
*18 éves
2022. márc. 23. 20:04
 17/20 A kérdező kommentje:
#14 Képzeld el észrevettem hogy valami nincs rendben kb 3 honapos voltam amikor először elmentem dokihoz,és nem vette észre a babát,ultrahangra azt mondta nem küld mert nincs ott semmi :)
2022. márc. 23. 20:09
 18/20 anonim ***** válasza:
76%

"Mit csinálnátok a helyemben?"

Orokbeadnam. 17 vagy. Semmi eselyed magadtol felnevelni, a kan, aki felcsinalt meg jol le is szarja az egeszet. Nem a szuleidnek csinaltad a gyereket, nem nevelheted fel az o penzukbol.

Jobb lesz a gyereknek nelkuled meg a semmirekello spermadonor nelkul. Mert az a kisfiu nem apakent viselkedik, az biztos.

2022. márc. 23. 20:13
 19/20 anonim ***** válasza:
40%
Ügyes vagy, gratulálok! És semmi baj, majd mi dolgozók eltartunk titeket is. F 43
2022. márc. 29. 13:43
 20/20 anonim ***** válasza:
5%

Hagyjátok már ezt a segélyesdit”, a havi tápszer adagot nem fedezi az a qwanagy segély, és veritek a melkasotokat hogy ti adóztok, ja az eleve tömöttzsebűek kezébe, nem az átlagemberébe. Ez a szomorú…

Mert ha még az emberiség segítené egymást.. de nem.

2022. márc. 29. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!