Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaktól kérdezem!!! Ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaktól kérdezem!!! Ti mit csinálnátok, ha a párotokat zaklatná az exe?

Figyelt kérdés
8 évig voltam párkapcsolatban. 1 éve vetettem végett ennek az egésznek, azóta is zaklatt az exem. Egyszer egy büdös k*rva vagyok, aztán meg szeret és nem tud nélkülem élni. Napi szinten bombázz e-mailekkel. Mindenhonnan le van tiltva, de a leveleit a spamba megkapom. Azért nem tiltom ott le, mert legalább látom mite készül, ha esetleg el akar jönni hozzám... 3 hónapja vagyok együtt a párommal, tud az exemről, de kértem, ne avatkozon bele, majd én intézem. Nem akarom bele keverni őt. Mondta, elfogadja, de szóljak ha kell és leállítja. Biztos csak úgy állna le amúgy, ha a párom kiosztaná, de van elég baja, gondja, nem akarom még ezzel is "terhelni". Ti mit csinálnátok, ha a barátnőtöket, feleségeteket, az exe nap mint nap zaklatná. Személyesen nem, mert nem jön ide, csak levélben jönnek a napi szerelmes és bocsánatkérő uzenetek már lassan egy éve.
szept. 19. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha megkér rá, hogy ne avatkozzak közbe akkor nyilván semmit, csak akkor ha személyesen is veszélyezteti. A levelekkel nem tok mit csinálni.
szept. 19. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"a leveleit a spamba megkapom. Azért nem tiltom ott le, mert ..."

Én megírnám neki (egyszer!), hogy sajnos részemról vége, és mostantól fogva nem reagálok semmilyen megkeresésére, és így is tennék, letiltanám ott is.

szept. 19. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha személyesen nem zaklat, akkor egyszerűen ignorálni kell. Nekem bejött.

Az exvőlegényemmel 20 évesen szakítottam 1 év után . Addig zaklatott amíg számot, emailt nem cseréltem és msnen is tiltottam.

30 voltam amikor megtalált a facebookon, ekkor már 5 éve férjnél voltam, és elkezdett írogatni, hogy legyünk együtt , bocsássak meg, szeret, majd megvárja míg elválok😂 stb blabla. Tiltottam, kamu profilról írt tiltottam stb, pár alkalom után megunta szerencsére.

A férjemnek szóltam róla azonnal, de mondtam hogy majd intézem. Ő csak annyit mondott, ha úgy érzem azonnal szóljak és segít. Végül nem volt rá szükség.

szept. 19. 11:35
 4/7 A kérdező kommentje:
2x írtam neki talán, de ennél egyértelműebben nem lehetett. De mintha nem is fogná fel.
szept. 19. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
4. Ignorálni kell. (( Leveleit olvasatlanul törölni, nem válaszolni) Majd megunja.
szept. 19. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha tiltanád és valahogyan mégis találna új módszereket, akkor ez már büntetőügyi zaklatás volna. Abban az esetben felszólítanám. Egyszer finomabban, egyszer durvábban, utána feljelentés.
szept. 19. 14:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Rendőrségi feljelentéw, az emailekkel mint bizonyítékokkal.
szept. 19. 14:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!