Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok, hogyha a férjetek csak úgy lelépne 1-2 hétre külföldre anélkül, hogy szólna nektek, és a szüleitől megérdeklődve kell megtudnotok, hogy hová ment?

Figyelt kérdés

jan. 13. 11:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Válási papírok elő.....

Nyilván nem ez az egyetlen gond a kapcsolatodban. Ne hazudj már magadnak.

jan. 13. 11:51
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Válási papírokkal fogadnám. Ez egy komoly párkapcsolatban (nemhogy házasságban) nem oké nekem.
jan. 13. 12:13
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Ügyvéddel egyeztetnék.

Nyilván nem ez az első probléma a kapcsolatotokban.

jan. 13. 13:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Uh ez egy kezdődő kapcsolatban sem lenne nekem elfogadható, nemhogy házasságban. Válás.
jan. 13. 13:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy megérkezik, közölném vele, hogy fordulhat is vissza.
jan. 13. 15:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen van, komolyan? 🤔
jan. 13. 17:50
 7/12 A kérdező kommentje:
#6: Igen, van, mint láthatod.
jan. 13. 17:54
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Azért ennek volt előzménye is gondolom....
jan. 13. 20:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal elválnék.

8-as, nálam ezt exbarátom játszotta be. Együtt élés, stb, aztán lelépett egy szó nélkül három napra. Hzajöttem, üres a lakás, ok, tovább melózik, majd amikor ráírtam este, hogy kb életben van-e, ja ő eljött x haverjával Balcsira. Ma találták ki és nulla üzenet.

Any.d.

jan. 13. 21:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem tele lett a fa.a mindennel. Van ilyen. Azért kultúráltan meg lehet beszélni hogy bocs, nekem most szükségem van reset-re. Én is elmentem 3 napra egy táborba, de már 2 hónappal előtte megbeszéltem a családdal. Nincs abban semmi ha lelép egyedül egy kis időre csak szóljon. Itt az a gáz hogy nem szólt. Valóban van baj, de nem kell rögtön válni. Beszélni kell őszintén.
jan. 14. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!