Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a harmadik fél a hibás, és miért mindig CSAK őt bántják?
Igen, rólam van szó.
A "férfi" idősebb (ki gondolta volna..), és mikor megismertem, először el sem mondta a családját egyből, én kérdeztem rá. Akkor elmondott mindent, és mondta, hogy már válnak. Én el is hittem, tudtam másoktól, hogy már nem működik a kapcsolatuk, a feleség évekig csalta. Sokat beszéltünk, sokat volt velem, és mindig elmondta, hogy már alig várja, hogy tényleg teljesen együtt lehessünk, együtt éljünk, gyerekünk legyen, stb. Aztán terhes lettem. Megfenyegetett, hogy meg kell tartanom a babát, volt, hogy meg is ütött..
Megszületett a baba, természetesen akkor már nem akart válni, de én már nem is akartam. A felesége tud mindent, de muszájból vele maradt.
A gyereke is tudja mi történt, ő testvéreként szereti a picit, tartjuk a kapcsolatot..Apuka viszont nem foglalkozik vele.. már megkapta amit akart..
Bocs utolsó, de nálam a "most válunk" nem azt jelentette, hogy ő annyira ott akart maradni..
Nyilván már másképp látom a dolgokat, mint kis taknyosként. Hiba volt, de attól még szerethetem a gyerekemet, ugye?
14#
....de amint elcsattant az első, férfias pofon, menten érezted, iggeeeen, ilyen apának érdemes szülni, mindig is ilyen férfit akartál magad mellé.
Aha, értem.
#15 ismersz minden tényt? Ott voltál?
Még ha mindkét kérdésre igen is a válaszod, akkor sincs jogod ítélkezni felette!
Veled történt? Nem! Na látod!
Nem a beszólásokat várja, nem azért tette fel a kérdést...
16#: pedig pont itt van a kutya elásva.
Azért a "harmadikat" rugdossa mindenki, mert onnantól, hogy tud a házasságról, nincs mentsége. Sosincs jó vége az ilyen sztoriknak. Akkor se, ha a férfi válik.
Van választási lehetősége, dönthetett volna úgy, hogy időben lezárja az egészet. Tehát bele se megy. Vagy szakít. Vagy elveteti a gyereket.
De neeeeem, mindent bevet azért, hogy megkaparintsa a "férfit". Egy olyan selejt hulladék alakot, aki csalja a feleségét és megüti a terhes szeretőjét. Tehát normális nő inkább szabadulni akar tőle.
Aztán a nagy áldozat "jutalma", hogy elcsellózta az életét, egyedül nevelhet gyereket.
A férjnek "meg lett bocsájtva". A harmadiknak soha.
Okos nő nem szokott szerető lenni.
Csak aki ennyire naiv.
Igen, elég naiv voltam taknyos 18 évesen, mikor megismertem..
Amikor mégis megtartottam a gyereket, úgy tartottam meg, hogy egyedül nevelem fel, és mivel akkor derültek ki a hazugságok, már nem akartam tőle semmit, szex sem volt többé köztünk sőt, semmi más sem. AZT MEG VÉGKÉPP NEM AKARTAM, HOGY VELÜNK LEGYEN. Mikor megtudtam az igazat, nem akartam, hogy ott hagyja a családját.(nem miatta, hanem a családja miatt) Szülés után pár héttel vagy hónappal ütött meg, mert megmondtam, hogy köztünk soha többet nem lesz semmi, erőszakoskodott is velem, aztán megmondtam, hogy ha nem hagy békén feljelentem.
Akár hiszitek akár nem, előtte nem volt ilyen, kedves volt, és ŐSZINTÉNEK tűnt, aztán ahogy megmondtam, hogy tőlem már ne várjon semmit teljesen megváltozott.
Nyilván most már tudom, hogy mire ment ki az egész, vissza fordítanám az időt, ha lehetne, de nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!