Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két ember szakít, miért mindig egy harmadik a hibás?
Egy férfiismerösöm szakított a barátnöjèvel, akivel már együtt éltek, mert hogy voltak gondok a kapcsolattal. Sajnos fél éve ismert meg engem, és bár barátilag kezeltem, kiderült, hogy tetszem neki. Amikor kérdeztem, most én tehetek-e arról, hogy szétmentek, azt mondta, nem, (nem jöttünk/jövünk össze), csak amikor megismert engem, aki a barátnöje totál ellentétje vagyok, vette észre, hogy velem jobban érzi magát (de csak mert velem új)
Most mindenki szerint én vagyok a szakításért okolható, föleg mert a csaj külön megkérte a srácot, bárkivel barátkozhat, csak velem nem (nem ismer).
Most komolyan én lennék az ok?
Dehogy te vagy.. Mindig egyszerűbb egy harmadik félt hibáztatni. A csaj meg kérhet bármit a sráctól, már semmi köze nincs az életéhez. Szóval nagy ívből le lehet tojni, hogy ő mit kért "külön" és mit nem.
Ne foglalkozz velük.
Ott már rég gondok voltak a kapcsolatban, mert ha egy kapcsolat jól működik, nagy a szerelem, harmonikus, oda egy harmadik fél nem tud beférkőzni, akármennyire is szeretne.
A csaj egyszerűen féltékeny rád, nincs kibékülve magával és azzal, hogy romokban a kapcsolata és hogy szakítottak, ennyi.
Ne foglalkozz velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!