Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek az baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek az baj, ha volt már több külföldi barátom is?

Figyelt kérdés

Eddig 5 barátom volt,közülük 3 külföldi. Sokan valamiért nem szeretik,ha egy magyar lány külföldivel jár.

21l

2017. okt. 12. 19:39
1 2 3
 21/28 Sunshinedoll ***** válasza:
52%
Nekem az angollal sose volt baj :D Néhány ember még magyarul se bírja kifejezni magát, nekem megy angolul. Egyik külföldi barátommal sem volt probléma a kommunikációval, sőt, még svédül meg arabul is megtanultam alapszinten, a németem erősödött, angolul meg a legtrógerebb szlenget is megértem :D Döbbenet! :DDD
2017. okt. 12. 20:30
 22/28 A legrosszabb ***** válasza:
19%
#21: Ti? Egy film miatt is nekiálltok hisztizni, mert nem szinkronos, de minimum turbóban vadásszátok a magyar feliratokat, aztán durrogtok egy sort, ha nincs, mert már a film első dialógjának első mondatánál elvesztek. Az élőbeszédről meg ne beszéljünk már, amikor valaki külföldi nyelven megszólal a közeletekben, de még a nyelvet sem tudjátok beazonosítani közelről sem. Ennyit rólatok, meg a nyelvtudástokról.
2017. okt. 12. 20:35
 23/28 A legrosszabb ***** válasza:
39%
Amúgy imádom ezeket a kommentelőket, nagyjából azokat a tuskókat juttatja eszembe még a régi Iwiw korszakból, akik kimentek megnézni élőben egy holland meccset és másnap beállították maguknak a hollandot, mint beszélt nyelvet.
2017. okt. 12. 20:37
 24/28 Sunshinedoll ***** válasza:
64%
:DDDD 6 éve tolmácsolok bszdki, angolul korrepetálok biokémiából, évek óta nem láttam szinkronos filmet, annyiféle akcentust hallottam már tolmácsolás meg ismerősök által hogy nem vesznék el sehol, de mesélj még rólam légyszíves, fogalmam sincs ki vagyok és mihez értek, imádom, ha neten idegenek mutatják meg nekem a helyes utat :DDD
2017. okt. 12. 20:39
 25/28 A legrosszabb ***** válasza:
34%
#24: A holland meccsre járók is PhD, meg DLA dokik voltak, de volt közöttük CSc, meg DSc is, meg svédek, meg professzorok, csupa elit figurák. Nem kértem számon a komplett CV-dat, tudtommal...
2017. okt. 12. 20:52
 26/28 anonim ***** válasza:
Utolso, a te valaszaid szinte csak olyan dolgokbol allnak, amiket ebben a kerdesben senki "nem kert szamon" :"D.
2017. okt. 12. 21:16
 27/28 A legrosszabb ***** válasza:
23%
Riasztva lettek a spanok? Egyedül nem bírja a tempót a kicsi lány? Kár, talpraesettebbnek hittem... :(
2017. okt. 12. 21:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Ha koreai lenne az zavarna, mert sosem érnék fel hozzá.

Arab, néger, stb még jó is lenne, magyar és szláv semleges, skandináv is zavarna egy kicsit, mert ők is jól néznek ki, de nem sokkal jobban mint a magyar átlag, de a koeaiak, heteró vagyok de ők 10/10

2017. okt. 13. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!