Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt közületek olyan, aki már több külföldi sráccal is lefeküdt (hetero kérdés)?
Mennyire volt más, mint magyar sráccal?
Milyen nemzetiségű srác volt, vagy voltak?
Hány éves voltál és mennyi a srác(ok)?
Igen, de minek... Semmi extra.
Maradok a Magyarnál.
Minden egyes ember totál más az ágyban, ennek semmi köze a származáshoz. Vagy szerinted minden magyar ember ugyanolyan az ágyban? Miben lenne más egy külföldivel? Nem értem a gondolatmenetedet...
Egyébként én 19 évesen egy szerb sráccal voltam, 21 évesen pedig egy franciával. Olyanok voltak, amilyenek, semmi köze a származásukhoz.
Semmi köze a szexuális kulturáltságnak a nemzetiséghez. Magyarok között is vannak istenek és külföldiek között is vannak bénácskák. A szexualitás nem nemzetiség függő jobb esetben.
Két norvéggal voltam az egy magyaron kívül, mindkettővel 21-22 éves koromban. Az egyik velem egyidős, a másik egy évvel idősebb.
Csak hogy legyen viszonyítási alap: az egyik kicsit bénácskább és nem annyira passzolunk össze, a másik viszont ihaj. :D
Ja, a spanyolos vagyok és akkor voltam 22,ő ugyanennyi.
Magyarokból voltam bőven 10el,úgy,hogy a tapasztalatom elég szerteágazó.Volt nagyon fos,meg Isten is az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!