Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erasmusos vagy más külföldi kiutazás során együtt maradtatok a párotokkal?
Sziasztok! A kérdésem elsősorban azokhoz szól, akik külön kellett, hogy váljanak a párjuktól huzamosabb időre külföldre utazás miatt. Rengeteget hallom, hogy az egyik kiment, a másik itthon maradt és mivel az erasmus az csak buli meg ivászat...szóval megcsalás lett a vége. Több ilyet hallok, mint hogy nem volt semmi gond, aztán amikor hazajött a másik ugyanúgy folytatódott minden tovább, ami elég elszomorító. :/
Úgyhogy tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy tényleg ez van? A hűséges párokat is így el tudja szakítani egymástól a távolság?
Én is ugyanazt a tanmesét tudom elmondani, mint az első, egy haveromról: kiment, komolyan tanulni, nem vedelni és nőzni. A barátnője eleve hisztériázott, hogy biztos nem is szereti, ha képes itt hagyni ilyen hosszú időre, aztán mégis csak megengedte (WTF?!), hogy kimenjen.
A vége az lett, hogy a srác végig hűséges maradt, a barátnője viszont megcsalta és szétmentek.
Én meg éppen erasmuson ismertem meg a páromat. Távkapcsolat, 2000 km távolsággal, nyilván nem leányálom, de ideiglenesen nem is kibírhatatlan.
Az én párom eleve külföldön él, több ezer km van köztünk, alig tudunk találkozni de kibírjuk és idén összeköltözünk.
1 alkalommal 4-5 hónap külön kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!