Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy külföldi fiú aki udvarol (meg félig együtt járunk) dobjam ki emiatt lányok szerintetek?
szóval van ez a finn fiú nagyon szép szőke kék szemű mint én kb csak fiúba és szoktam énekelni főleg magyar népdalokat és elénekeltem a "Tavaszi szél vizet áraszt" és azt mondta nem rossz de hallott már szebbet is :OO erre nagyon ledöbbentem én szeretem megosztani az érzéseimet és ez a dal nagyon szenzitív nekem fordításban is elmondtam miről szól és akkor is ezt mondta
Mit lépnétek erre?
a fiú amúgy 24 én 20 ha számít valamit
pofátlan északi hidegvérű
de hogy lehet félig együtt járni? ezt nem értem.Bár ezek után vágd ketté,minimum.
jó lehet röhejesen hangzik de ha egy muzikálisan azonos szellemi szinten gondolkodó érzelmileg megfelelő ember végiggondolja akkor egyáltalán nem mert ez a dal érzelmeket szerelmi impulzusokat hordoz amit nem ért meg de nem vagyok benne biztos lehet azért mert eltérő nemzetiségűek vagyunk talán azért teljesen tanácstalan vagyok pedig szeretem :(
a félig járás alatt azt értem hogy nem mondtuk de úgy érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!