Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek az baj, ha volt már több külföldi barátom is?
Eddig 5 barátom volt,közülük 3 külföldi. Sokan valamiért nem szeretik,ha egy magyar lány külföldivel jár.
21l
Szerintem akit zavar (mert rasszista, kisebbségi komplexusos, xenofób, akármi), azzal nem érdemes összejönni se, mert többet elmond róla, mint rólad.
Nekem voltak külföldi pasijaim, amelyik magyarnak ezzel gondja van, ok, az kvára nem az én problémám, jöjjön össze ősmagyar asszonnyal aki kalocsai mintás neglizsében szopikálja majd a farkacskáját, engem meg hagyjon békén. :D
15, Anyanyelvi szinten? Angolt rádásul?
Ezt te most komolyan gondolod? 4 idegennyelven beszélek felsőfokon, ebből kettőt használok napi szinten, de ki nem merném jelenteni, hogy bármelyikből is egy szinten volnék egy anyanyelvi beszélővel.
És te hány nyelven tudsz anyanyelvi szinten?
"Azért manapság elég sötétnek kell lenni, hogy valaki ne nyomja anyanyelvi szinten az angolt. "
A legtöbben középfok környékén (se) gagyognak, azt is rengeteg hibával, ami rettentő messze van az anyanyelvi szinttől.
Nekem is több külföldi barátpm volt, még senki nem nehezményezte, igaz, nincsenek a környezetemben rasszisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!