Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek külföldi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek külföldi párja/házastársa van?

Figyelt kérdés

Hol és hogyan ismerkedtetek meg? Miben másabbak mint a magyarok?

Most hol éltek?

2017. ápr. 13. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Török parom van, lassan masfel eve, Istanbulban ismerkedtunk meg, amikor kint eltem egy ideig. Alapjaban veve nem annyira mas a helyzet, o is ember ugyanugy :D. A legnagyobb kulonbseg az az etelhez valo hozzaallasunk, en ilyen szempontbol picit "igenytelenebb" vagyok (nem tudok ra jobb szot), mig o a kulturabol eredoen mindenbol kepes hatalmas lakomat keriteni, es egyszeruen erzesbol jobban foz, mert naluk ez sokkal fontosabb, ez az egesz konyhakultura. Bar, azota mar eleg jol idomultam, mert mar el sem tudnek kepzelni egy nagyobb etkezest tea nelkul :D. Anelkul jobb bele sem kezdeni :D. Most en ketlaki vagyok meg egyetem es munka miatt, de remelhetoleg hamarosan hozzakoltozom :).
2017. ápr. 13. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi itthon ismerkedtünk meg, ő Erasmusos diakkent volt Magyarországon, egyetem után pedig direkt itt keresett munkàt. Nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt. Nekem pedig pont erre van szükségem. Azert elég nehéz a többi 80 millió törökkel összehasonlítani. Az biztos, hogy nagy szerencsém van és nem csak magyar-török viszonylatban.
2017. ápr. 14. 11:28
 3/3 Sunshinedoll ***** válasza:

Több külföldi párom is volt, mindegyikkel az egyetemen, egyetemi bulikon, rendezvényeken ismerkedtem meg.

Alapvetően szerintem kedvesebbek és előzékenyebbek, mint a magyarok, a magyarok nagy része szerintem nem nagyon szeret önzetlenül meghívni semmire :D Meg sok magyar srác nagyon frusztrált, és passzív-agresszív.

2017. ápr. 14. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!