Van olyan itt, akinek külföldi a házastársa? Leírnátok, hogy hová valósi és hogyan találkoztatok?
nekem
de sajna én vagyok többet nála, mert a magyar ökörségektől egynesen a falnak megy szegénykém ..., bejáérta avilágot, de azt mondja még egy ilyen hülye népet nem látott, ez azért elég szomorú, de az a gyanúm h igaza van ..
Egyik barátnőm férje holland, és itt találkoztak Magyarországon, itt is élnek, és nem is szeretnének kiköltözni Hollandiába, vagy bárhova máshova. A srác itt tanult Magyarországon, meg olyan kutatást végzett, ami miatt ide kellett utaznia, és elég hamar a fejébe vette, hogy neki magyar felesége lesz. :) Itt is akart letelepedni, családot alapítani, valahogy tetszik neki ez az ország. Én meg szegénykét nem értem, miért jött onnan éppen ide, de nagyon boldogok egymással a barátnőm meg ő, szóval akkor nincs baj. :)
Negatív oldaláról még nem tudok, a munkája is olyan, hogy a holland nyelvnek nagyon nagy hasznát veszi, és most várnak babát, akinek rögtön kettős állampolgársága lesz, két irata, és szabad joga, hogy majd Hollandiában tanulhasson, ha szeretne. A srác nagyon jól beszél magyarul, kell is neki, hiszen a feleségével más nyelven igencsak nyögdécselve menne. :)
Viszont szerintem elég sok vegyesházasság van, csak inkább az a gyakori, hogy a magyar megy külföldre, a házastárs országába, vagy együtt keresnek egy 3. országot.
Az en parom Mozambikbol szarmazik. Portugal nyelven forditok, s a volt munkahelyem megbizasabol anno evente tobbszor is mentem Mozambikba. Ott ismerkedtunk meg, laza flortbol egyik naprol a masikra komoly kapcsolat lett. Ennek mar 5 eve, azota osszehazasodtunk, s ikerfiaink vannak, 3 eves kis csokifiuk. :)
Egyelore Mozambikban elunk, probalkoztunk letelepedni Magyarorszagon, de nagyon durvan kineztek a paromat a borszine miatt, amit en elfogadhatatlannak tartok. Koztes megoldaskent valamelyik europai nagyvarosban szeretnenk letelepedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!