Van olyan barátod, akit neten ismertél meg és még sose találkoztatok?
Olyanra gondoltam, aki nem csak úgy "haver" vagy beszélgetőpartner, hanem igazi barát, akivel megosztod a titkaidat.
Én másfél éve levelezek egy dél-amerikai lánnyal, nem is tud magyarul, de szinte legjobb barátnők vagyunk (azért csak szinte, mert a legjobb barátnőm, aki itt Magyarországon lakik azért mégis csak közelebb áll hozzám, és nem csak fizikai értelemben :D). Nem vagyok kocka, se netfüggő vagy ilyesmi, nem csak neten szoktam ismerkedni, de valahogy olyan jól egymásra találtunk ezzel a csajjal, tényleg nagyon jó a kapcsolatunk.
Van még rajtam kívül olyan, aki így talált igaz barátra?
Köszi a válaszokat :)
Mi is nagyon szeretnénk találkozni, csak nekünk nincs olyan egyszerű dolgunk, mintha mindketten Magyarországon laknánk... :(
Van. Pont tegnap volt 1 éve, hogy a "legeslegjobb netes barátommal" megismerkedtem. xDD >_<
Én Nyíregyházán lakom. Ő Sopronban. Végül is csak 1 ország választ el tőle.:"D De már tervezzük egy ideje a találkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!