Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ismersz/ismertél drogos...

Ismersz/ismertél drogos embert? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
ismerek egy párat de nem iagzán különböznek a többi fiataltól amikor éppen tiszták
2011. márc. 28. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Szórakozott. Rihegett-röhögött tiszta állapotában is.
2011. márc. 28. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
ismerek. nyitott, érdeklődő a világra, és sokkal türelmesebbnek, megfontoltabbnak látom, mint az átlagembert. szeretünk elmélkedni, együtt gondolkozni, megvitatni a dolgokat. ugyanakkor a talajon is áll, önmagához elég szigorú tud lenni olykor.
2011. márc. 28. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Én olyat ismerek, akiket drogos korukban még nem ismertem, de most már tiszták.
2011. márc. 28. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Ismertem.Mindegyik azt hitte magáról hogy okos, mert szerintük csak ők látják a világ átveréseit, azt ahogy a "nagy emberek kihasználják a kicsiket".

Mai napig egyik sem tudott leérettségizni, éhbérért gürizik. Én meg nevettem rajtuk és továbbtanultam,lett egy diplomám, jó keresetem. De szerintem még mindig azt hiszik hogy ők mindent jobban tudnak:)

2011. márc. 28. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Ismertem, és valóban azt hitte, hogy mindenkinél okosabb. Szerintem nem volt az, de ez csak az én véleményem:)
2011. márc. 28. 20:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Régebben ismertem egy srácot, aki amikor ismertem, drogozott. Nem nagyon csíptem az illetőt, nem csak a drogozás miatt, hanem amúgy sem, de ez is rátett egy lapáttal. Nem tudom megmondani miért, olyan idegesítő típus volt, plusz főleg a szenvedélybetegsége miatt nagyon megbízhatatlan is, de szerintem ő amúgy sem lett volna egy megbízható ember. De mondjuk már nagyon régen találkoztam vele, most már nem sorolnám az ismerőseim közé.

Meg ismerek egy srácot, aki régebben drogozott, mára már teljesen leszokott, na ő viszont az egyik legszorgalmasabb, legmegbízhatóbb ember, akit ismerek.

2011. márc. 29. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!