Ismersz/ismertél drogos embert? Milyen volt?
Ismertem.Mindegyik azt hitte magáról hogy okos, mert szerintük csak ők látják a világ átveréseit, azt ahogy a "nagy emberek kihasználják a kicsiket".
Mai napig egyik sem tudott leérettségizni, éhbérért gürizik. Én meg nevettem rajtuk és továbbtanultam,lett egy diplomám, jó keresetem. De szerintem még mindig azt hiszik hogy ők mindent jobban tudnak:)
Régebben ismertem egy srácot, aki amikor ismertem, drogozott. Nem nagyon csíptem az illetőt, nem csak a drogozás miatt, hanem amúgy sem, de ez is rátett egy lapáttal. Nem tudom megmondani miért, olyan idegesítő típus volt, plusz főleg a szenvedélybetegsége miatt nagyon megbízhatatlan is, de szerintem ő amúgy sem lett volna egy megbízható ember. De mondjuk már nagyon régen találkoztam vele, most már nem sorolnám az ismerőseim közé.
Meg ismerek egy srácot, aki régebben drogozott, mára már teljesen leszokott, na ő viszont az egyik legszorgalmasabb, legmegbízhatóbb ember, akit ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!