Még 6-os koromban a buszon ült egy néni, felszállt egy nigger, és elkezdett erőszakoskodni, hogy leülhessen.
2011. júl. 14. 12:19
2/11 anonim válasza:
kb. tizet személyesen.
2011. júl. 14. 12:19
3/11 anonim válasza:
Párat ismerek látásból, egyet pedig személyesen. Ő róla szinten csak jókat tudok mondani. Hihetetlenül jó fej, lehet vele baromkodni, én nagyon csípem a gyereket :D
2011. júl. 14. 12:22
4/11 anonim válasza:
Én is csípném a majomját, ha turista lenne, vagy pedig én lennék az náluk...
2011. júl. 14. 12:24
5/11 hollófernyiges válasza:
Anno koleszban vagy két hónapig laktam három angolai meg mozambiki fekával (bár egyikük indiai-néger vegyes volt). Később melóban vagy két évig phd-zett nálunk egy szegedi orvosdiplomás szudáni srác. Tökjó fejek voltak, vigyoriak, segítőkészek, adtak magukra. Bármelyiküket elfogadnám szomszédnak.
2011. júl. 14. 12:37
6/11 anonim válasza:
Külföldön tanultam ösztöndíjjal, egy csomó feketével találkoztam Mozambikból, Nigériából, Namíbiából, Tanzániából, Botswanából Madagaszkárról stb. A legtöbbjük jófej volt, igaz ők elit családokból jöttek.
2011. júl. 14. 13:37
7/11 anonim válasza:
Szerencsére egyet sem. És nem is akarom őket megismerni.
2011. júl. 14. 14:00
8/11 anonim válasza:
Van egy gyógyszerész ismerősünk, ő Afrikából jött, hogy egy magyar egyetemen elvégezhesse tanulmányait. Magyar felesége van, és két félvér kislányuk született. Nagyon jó fej, kedves, aranyos pasi.
2011. júl. 14. 23:19
9/11 anonim válasza:
Egyet de azt utálom mint a szart
Egy büdös niger megerőszakolta a barátnőmet. Aztán valahogy levarázsolta és most vele él. tilfilos néven fent van a netten. Egy nagyon ronda gázos niger. Kábítószert árul és analfabéta, mondjuk a leány se kutya kiderült legalább, hogy kurv@ és olyan lusta, hogy egész nap csak döglik semmit nem csinál. Lopja a pénzt a szüleitől. Farkas Nikolettnek hívják és a 12 dik kerületbe lakik. Most a Karácsonyi Sándorba a niger majommal. Azt mondta egy rendőr őrnagy ismerősöm, hogy a nigerek azt csinálják, hogy megismerkednek lehetőleg jobb módú csajokkal és mikor együtt élnek, lassan a tudtán kívül rászoktatják a kábítószerre, és mikor függővé vált. Megveszik az autóját, házát fillérekért mert kell neki az anyag, ha pedig már nincs semmije akkor kiviszik Törökországba és eladják prostinak. Na ennyit róluk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!