Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ismersz/ismertél olyan gyereke...

Ismersz/ismertél olyan gyereket aki (fogzás miatt) még 1.5-2 évesen is 90%-ban csak tápszeren élt (ugyanis a fogfájás miatt nem bírt szilárdat enni)?

Figyelt kérdés
Átállt egyszer aztán a szilárdra magától, nem lett gyomorbaja?
2010. jún. 21. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk ezzel mostanában. Turmixold össze az ételt neki. Gyümölcsöt eszik? Joghurtot? Szerintem nem baj ha pár hétig így eszik.
2010. jún. 21. 12:55
 2/5 A kérdező kommentje:
3 hónapja így él. Pedig előtte evett már mindent, főzelékeket, húst. Azóta meg csak tápszer és gyümölcs, semmi más. :(
2010. jún. 21. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
ismerek! magunka! írj nyugodtan privit, legalább nem vagyok egyedül:(
2010. jún. 21. 15:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen! Én a nagyon pépesre turmixolt főzik a nurofenes vagy panadolos adagolóval adtam neki. Ha a jobb oldalon fájt a foga akkor bal oldalra a százug felé. Nem mondom, hogy így ugyanannyit evett, de annyira hálásan evett így belőle fél adagokat.

Egyébként max 1 hét alatt lementek ezek az időszakok!

2010. jún. 24. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
nálunk lassan 6 hónapja an így. tejcsin meg tápszeren kívül szinte semmit nem eszik pedig régen nagyon jó étvágya volt. 2 hét alatt 1-szer eszik rendes adagot. remélem elmúlik valamikor ez az időszak
2010. jún. 25. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!