Találkoztatok már olyannal, akin nem értettétek, mit esznek a csajok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 18. 20:17
1/4 anonim válasza:
Igen. Pl. szamomra megfejthetetlen, hogy Csanyi Sandor szinesz hogy tetszhet egy nonek meg persze a napi eletben is lattam ilyet (en is no vagyok). De olyat is lattam, hogy volt egy lany, aki minden lany szerint csunya volt, nem is volt okos, ennek ellenere ragadtak ra a fiuk. Sosem ertettuk az okat. Kisugarzas kerdese lehet meg egy fiu mashogy tud csak egy fiura nezni, mint egy lany es forditva...ezert nem veszunk eszre bizonyos dolgokat gondolom.
2/4 anonim válasza:
Az Első nagyon találó példát talált! :D
Nekem sem jön be a Csányi, én sem értem mit esznek rajta mások. :-))
Viszont (maradva a hírességeknél) nekem bejön az a sportriporter srác, Szántó Dávid vagy ilyesmi neve van! Hatalmas elálló fülek, idétlen fejforma, stb. De valahogy az a vigyor az arcán... Az már kisugárzás a javából! Szóval nagyon bejön! :-))
3/4 anonim válasza:
Nekem bejön Csányi. Ez teljesen egyéni ízlés függvénye. Szerintem mindenki tetszik valakinek, amúgy meg a kisugárzás a lényeg, bár közhely, de akkor is.
4/4 anonim válasza:
Nekem is bejön Csányi.
De nekem állítólag "furcsa"ízlésem van.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!