Van valaki rajtam kivul, aki nem a sajat anyanyelven neveli sajat gyermeket, mert a hazastarsa nem magyar, es nem is ert magyarul?
Mi az, hogy megtiltja a ferjed? Uristen :( Megcsak nem is ertekeli a te kulturadat, nem is talalja szepnek, hogy kettotok nemzetiseget orokititek tovabb... pedig ez olyan szep :( Szamomra felfoghatatlan...
Én Kanadaban elek a ferjemmel, aki francia-angol anyanyelvu, nekem meg anyukam nemet es apukam magyar, szoval szegeny baba el van latva a nyelvek kavalkadjaval :)))
En a nemetet nem szeretem, ezert sajat dontesembol nem beszelek hozza nemetul, de a parom angolul es franciaul en pedig angolul es magyarul is beszelek hozza. A ferjem kulon keri, hogy beszeljek magyarul, mert szereti a nyelv hangzasat meg hogy tok szep meg minden...
Egy ilyen embertől tuti nem vállalnék gyereket. ne haragudj, de mi a franc, az,hogy megtiltja...jajj nagyon felháborodtam:-S
Egy olyan férfi aki ezt "megtiltja" nem normális, és sokkal nagyobbnak érzi magát a kapcsolatban...Engem nem érdekelne, hogy megtiltja magyarul beszélnék a gyerekkel, akkor mit tenne? Megüt? mert akkor válnék is...:(
sajnálom
A férjednél már csak te vagy primitívebb, mert:
-ilyennel álltál össze.
-ha már ilyennel álltál össze, gyereket szültél neki.
-ha már gyereket szültél neki, képtelen vagy úgy nevelni, ahogy kell.
-úgy fest, 8 hónap alatt eddig ki sem nőtt a gerinced, hogy változtass ezen.
-lefogadom, hogy nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!