Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A matematikára épülő tudományokban járatos férfiak miért nem alakítanak ki kapcsolatot a nőkkel?
Saját tapasztalatom, hogy a matematikában, informatikában, fizikában és kémiában járatos férfiak kevésbé akarnak kapcsolatot kialakítani a nőkkel?
Nem képesek kialakítani a kapcsolatot, vagy őket a tudomány minden téren kielégíti?
És miért van az, hogy ez a tendencia úgy mutat csökkenést, ahogy a matematikai jártasság is csökken?
És ez miért nem figyelhető meg így a nők körében?
Rendben van, ez is egy vélemény, azt hiszem, el tudom fogadni, hogy ezt gondolod. Talán van is benne valami, bár ezt most így nehéz elfogadni.
Erre akkor jöttem rá, amikor írtad, hogy ha hatalmam lenne, akkor közveszélyes lennék. Szerintem is, valószínűleg kiépítenék egy olyan totális, a saját akaratomon alapuló diktatúrát, amilyet Hitler vagy Sztálin csinált. Az pedig nagyon nem jó.
Szóval nem kizárt, hogy újra át fogom gondolni, hogy mi normális a gondolataim közül, és mi nem, és ha nem is fogok a többséghez hasonló életet élni (család, meg ilyenek), mert attól valami oknál fogva alsóbbrenűnek érezném magam azoknál, akik meg nem élnek átlagos életet, talán idővel majd megtanulom elfogadni, hogy a többség nem olyan, mint én.
De jelen pillanatban ez nagyon nehéznek tűnik.
Azért láthatjátok, hogy képes vagyok még én is felülvizsgálni a gondolataimat, ha azzal szembesülök, hogy azok valóban nem teljesen normálisak.
Kedves kérdező, a kérdésed valójában egy állítás, nem pedig kérdés, ráadásul egy teljesen fals feltételezésre épül!
A dolog éppenséggel fordítva van: a magukba forduló, zárkózottabb, az elmélyült gondolkodásra fogékonyabb emberek között vannak gyakrabban olyanok, akiket érdekel a matematika, fizika vagy általában a reáltudományok, nem véletlenül. De még ezek között is vannak olyan emberek, akik megtalálják a maguk párját.
És ez igaz nemtől függetlenül.
Értem. De fordítva azért csak van értelme a dolognak.
Automatikusan akkor nem jelent a magasabb intelligenciahányados és a tudományos érdeklődés automatikusan zárkózottságot vagy inkompetenciát a másik nemmel való kapcsolat kialakítása terén. Ez éppenséggel az eddigiekből világos lett számomra.
Viszont ezek szerint a TTK-t/ IK-t végzettek (leszámítva talán a biológia és a földtudomány vonalat) között csak több az ilyen ember, mint mondjuk a bölcsész, jog, társadalomtudomány, pedagógia, stb. területen vagy a fizikai munkákban dolgozó emberek között.
Ebben alapvetően nem tévedtem.
Az a jelenség is létezik, hogy az intelligensebb emberek kevésbé tudnak kommunikálni másokkal, ezáltal nyilvánvalóan a párkeresés is nehezebb számukra.
Ami azt illeti, arról is olvastam már, hogy az első szexuális együttlét ideje a 110-nél magasabb IQ-val rendelkező embereknél nagyobb százalékban esik 20 éves kor fölé, dr mindenképpen a középiskolai tanulmányok utánra, míg másik kategóriákban, különösen a 90-110-es intervallumban jóval hamarabb megtörténik az első aktus.
Azért ez is jelenthet valamit.
Továbbá számomra elég érdekes a híres tudósok körében gyakran megjelenő 35 éves kor mint az esküvőjük időpontja.
Ami valljuk be, nem túl korai.
Persze ez arra is visszavezethető lehet, hogy addig kizárólag a tudományos munkára koncentrálnak, és ekkortájt válnak sikeres tudósokká.
De mindenképpen látszik, hogy az okosabb emberek általában nem házasodnak hamar.
Gondolj bele, ezeknek az embereknek nem az a céljuk, hogy mindenképpen családot alapítsanak, és nem is ez a dolguk. Nekik az a céljuk, hogy levezessék az akármilyen tudományos, matematikai összefüggéseket, erre teszik fel az életüket.
De ez jól is van így, ők nem szexelnek, több nő marad az átlagembernek, akinek az a dolga, hogy gyereket csináljon és fenntartsa a fajt. :D
A tudósok me maradjanaka csak a képleteiknél.
Kösz haver, majd úgy tekintem, hogy te ajándékoztad nekem a második nőt, mikor hármasban toljuk majd. xD
Te meg pont olyan hülyén gondolkozol, mint a tudósok általában, szóval legyél boldog a vegyszereiddel, azt kívánom.
Óanyám... amikor az ember azt hinné, hogy már nem süllyedhetünk lejjebb, jön ez...
És a kérdező meg egyetért vele... azt hiszem ez a tömény ostobaságnak az a szintje, amit én már nem bírok tolerálni. Azért segítek egy kicsit: hivatás, életcél nem csak a tudomány van, és ha a 20%-os barátunknak igaza lenne, minden ember, akinek van valami erős hivatása és életcélja, kerülné a nőket, meg szexualitást. Nem mellesleg egy harmonikus párkapcsolat még segíthet is bármilyen életcél - akár tudományos - elérésében.
De itt már tényleg nem csak mentális problémákról van szó, hanem kutyaközönséges ostobaságról. És ezzel nem vagyok hajlandó többet foglalkozni. Kérdező, nagyot csalódtam benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!