Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A matematikára épülő tudományo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A matematikára épülő tudományokban járatos férfiak miért nem alakítanak ki kapcsolatot a nőkkel?

Figyelt kérdés

Saját tapasztalatom, hogy a matematikában, informatikában, fizikában és kémiában járatos férfiak kevésbé akarnak kapcsolatot kialakítani a nőkkel?

Nem képesek kialakítani a kapcsolatot, vagy őket a tudomány minden téren kielégíti?

És miért van az, hogy ez a tendencia úgy mutat csökkenést, ahogy a matematikai jártasság is csökken?

És ez miért nem figyelhető meg így a nők körében?

2017. szept. 28. 14:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

Végig sem olvasom a nagy tudományos okfejtésedet, mert látom nagy figyelmet szenteltél az érveidbe.

Csak annyit mondok, hogy ha ennyi figyelmet fordítanál a párkapcsolatokra is, akkor nem lenne problémád!

2017. szept. 29. 11:02
 32/62 A kérdező kommentje:

Nem, ahogy Mojjo is rámutatott, az érvelésem nem tudományos, csupán saját intuícióimon alapszik. Az más dolog, hogy valóban viszonylag sokat foglalkozom a témával.

Szerintem, és ez megint csak az én gondolatom, pont akkor lennének gondok nálam, ha a párkapcsolatok érdekelnének, mármint olyan szempontból, hogy akarnék kezdeni valamit a másik nemmel.

Most is érdekelnek a párkapcsolatok, de csak abból a szempontból, hogy nem látom semmi értelmüket, és meg akarom érteni, miért jó ez az emberek a számára.

Továbbá akármennyire is nem vizsgáltam tudományos szempontból a dolgot, azért mégis csak akadtam itt olyan emberekre, akik megerősítik a feltevésemet.

Persze, állhatnak más dolgok is a háttérben, mint a matematikai képességek, de mindenképpen népszerűbb a szingli életforma és a szextől való tartózkodás az úgynevezett "kockák" körében, mint más emberek esetében, és ez itt is bebizonyosodott néhány válaszból.

Nem fogok kontrollcsoportos kísérleteket lefolytatni, mert semmi értelme nem lenne. Ez egy olyan dolog, amit a vak is lát, ezért nem is igényel különösebb bizonyítást.

2017. szept. 29. 12:23
 33/62 Tom Benko ***** válasza:
Matek-fizika-kémia szakos tanár vagyok, feleség+két gyerek. És én is nehezne ismerkedtem - nem vagyok éppen egy bulizós alkat, inkább olvasás meg sörözés. És pont ez volt a szexepilem, az asszonynak elege volt a diszkós kanokból. :D
2017. szept. 29. 12:35
 34/62 Mojjo ***** válasza:

@32:

[link]

Az a legjobb az egészben, hogy a válaszadók nagy része nem megerősítette, hanem cáfolta a felvetésedet, de azokat figyelmen kívül hagytad. A többit, ami alátámasztja a felvetésed, meg megragadod, és csak az létezik. Ez a gondolkodás az ezoterikus beállítódású, konteóhívő és egyéb, hasonlóan retardált emberek sajátja. Nagyon tipikus szindróma, gyönyörűen megfigyelhető náluk is, meg nálad is.

Mellesleg a párkeresés ösztönét próbáld meg evolúciós előnyök szempontjából értelmezni, figyelembe véve, hogy az embernél mind a pre-, mind a posztnatális fejlődés egy hosszan elhúzódó folyamat. Ha ez megvan, talán kevésbé fogsz csodálkozni.

2017. szept. 29. 12:52
 35/62 anonim ***** válasza:

Mojjo,komolyan csodállak :)

Kèrdező!

Ha ennyire èrdekel a szexualitás tèmája ( elèg ambivalensen látszik, hogy a fantaziadat izgatja, de egyèb problèmáid miatt undorodsz is tőle) ès saját magad által bevallottan vannak nèha vágyaid, akkor jó, experimentalista tudóskènt mièrt nem próbálod ki mondjuk egy 2 db tízezres/ órás lánynál?

Valószínűleg, a tapasztalat után nem lenne ennyi homályos,hagymázos kèpzeted(tèvkèpzeted) a testisègről, emberi kapcsolatokról.

A tapasztalatszerzès után, mèg mindig dönthetsz úgy, hogy neked ez nem pálya, de legalább nem egy olyan dologról vezetsz le áltudományos " elmèleteket" amihez zèró közöd van.

Akkor lehet lennènek valós èrveid is egy rendes vitához, nem csak "intuícióid".

Az, hogy te mit gondolsz, hiszel, nem èrv ès nem lehet tènykènt kezelni egy minimálisan is komolyan vehető beszèlgetèsben.

-akorábbibiológus

2017. szept. 29. 13:41
 36/62 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, kedves biológus, de jelenleg te sem csinálsz mást, mint mellébeszélsz.

Azt kértem, hogy erősíts meg abban, hogy önkielégítéskor ugyanaz a biológiai folyamat megy le egy férfi testében, mint szexuális aktus közben.

Ha meg nincs így, akkor várom a cáfolatot.

Ugyanis nem értem, hogy mi termel több endorfint szex közben, mikor úgy tudom, hogy nincs különbség a kettő között.

Ha nincs így, légy szíves mondd meg, javíts ki, ne pedig örömlányokhoz küldözgess engem, mert úgyse fogok menni, undorítóak. xD Aki a prostitúciót képes nekem ajánlani, hogy próbáljam ki, az normális ember nem nagyon lehet már az én szememben...

2017. szept. 29. 14:10
 37/62 anonim ***** válasza:

Kèrdező, azèrt nem válaszoltam, mert latszik, hogy az emberi testre ható alapvető pszichológiai ès lelki folyamatokkal nem vagy tisztában :)

Fölösleges lett volna.

Ugyanaz a mechanikai folyamat...de a szeretkezès több endorfint termel.Mindkèt nem esetèben...sőt, nőknèl pl elmaradt koitális orgazmus esetèben is van öröm-

èrzet nèha szeretkezèskor... vajh' mièrt ? :)

A prostihoz küldèsről pedig: nő vagyok, mègis ezt vetettem fel. Tudod, egy olyan tèmában " okoskodsz" amihez nem èrtesz. Semmilyen szinten. Sem lelkileg, sem testileg, sem tudományosan.

Lehet nèmi kijózanító tapasztalat elkèlne :)

A magas lóról pedig tessèk leszállni, ugyanis, sajnos a válaszaid alapján mèg nagyon hosszú út áll előtted, hogy tudós lègy :)

Jó tanáxs pl látókörszèlesítès..első körben ;)

2017. szept. 29. 14:19
 38/62 A kérdező kommentje:

"Ugyanaz a mechanikai folyamat..."

Hát ez az. Éppen ezért ugyanúgy kielégíti az emberek nemi vágyait az önkielégítés, ugyanúgy kielégül tőle mindenki, megszünteti a szexuális feszültséget, felszabadítja a nemi hormonokat.

Most kicsivel kevesebb az endorfin, kit érdekel?

Szóval mi szükség is van akkor a szexre?

Szaporodáshoz kell.

Na de a szexszel való szaporodás kiváltható mesterséges megtermékenyítéssel.

Ezzel beláttuk, hogy a szex valójában haszontalan.

Biztos vannak pozitív hatásai, de elvan nélküle az ember tökéletesen.

2017. szept. 29. 15:16
 39/62 Mojjo ***** válasza:
100%
@38: Szeretnéd, ha intravénásan táplálnának életed hátralevő részében?
2017. szept. 29. 15:26
 40/62 Mojjo ***** válasza:

@38: Na meg ha elvan nélküle az ember tökéletesen, te miért nem vagy el? :) Nekünk hazudhatsz (bár úgyse hisszük el), de magadnak hazudni igen nagy balgaság, ami meg fogja bosszulni magát.

Hány éves is vagy? 19-20? Alig pár éve vagy ivarérett, alig pár éve az életed része a nemiség. És már most nem bírsz lekattanni a témáról és folyamatosan ezen pörögsz. Már most aktív tagadásba menekülsz előle, már most feszít és már most torzítja az ítélőképességed és személyiséged. És alig pár év... mi lesz 10 év múlva, vagy 20 múlva? A szakadék felé rohansz épp és az előbb-utóbb el fog jönni, ha nem kezdesz ezzel valamit.

2017. szept. 29. 15:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!