Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő, aki akár egy életen át kitartana a párja mellett?
ma 14:13
Na igen azok a látszat kapcsolatok,de én másmilyenről beszéltem.
ma 13:44
Remélem össze jön nektek tényleg :)
ma 13:38
Örülök neki :)
Jaja, nem látott még a világ olyan szegény párt, akik együtt maradtak. Csak és kizárólag Hugh Hefner kiváltsága a kapcsolat :D
Édesjóistenem, minden kérdés alá odaböfögöd a marhaságaidat? :D Inkább menj ki a való életbe, túl sok tévét nézel.
Tudományosan bizonyították, hogy a nő a gyereknemzésre és a gyermek felnevelésére más-más férfit akar választani. A nemzésre a maszkulin, férfiasabb míg a felnevelésre a csendesebb, gyengédebb embereket keresik. Emellett a nőknél, a ciklus alatt is megfigyelték ezt a jelenséget, tehát havi szinten is változik, hogy a keményebb, férfiasabb vagy a gyengédebb, érzelmesebb férfit akarják.
Egy kapcsolat fenntartása és a szexuális vágy szerintem két külön dolog. Mármint nem látok aközött összefüggést, hogy valaki mással akar szexelni és aközött, hogy nem képes egy kapcsolat fenntartására.
Természetesen igen.
Egy egész életen át kitartanék a párom mellett.
Kivétel az lenne, ha történne megcsalás/bántalmazás, mert akkor kénytelen lennék kilépni. Ez viszont csak feltételes.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!