Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet arra egy férfinek, hogy a barátnője mellett gyűjtse a nőket facebookon?
De nem olyan nőket, akikről elhihető, hogy mindet ismeri, ezek a lányok reklámozzák magukról a könnyen kaphatóságot, cici kint, pucsítás, minél kevesebb ruha, csücsörítés, terpeszkedés, az egész albumnyi képekről azt veszi le az ember, hogy nem valószínűleg azért van annyi férfi ismerősük, mert arra gyűjti őket.
Az említett pasinak, meg nagyban csak ilyen ismerősei vannak, de párja van. (Felnőtt férfiről van szó)
Mi oka lehet erre?
Barátnő arra tippel , hogy semmi, mert hogy a srác azt mondja neki, de valljuk be furcsa.
Naponta 2-3 ilyen nővel minimum bővül a kör.
Régen randiztam ez sráccal. Nap mint nap vett fel új női ismiket. Utóbb kiderült több csajjal egyszerre kavar, csetel stb... szánalom. Most van neki komoly kapcsolata... igyanúgy veszi fel a csajokat isminek..
Szánalom
Utolsó: Pontosan ettől félek én is, ilyet egy ember nem csinál ok nélkül.
Én férfiakat indokolt esetben adok hozzá az ismerős listámhoz, mindennap 2-3 semmiképp nem indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!