Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat mellett levelezgettek másokkal a facebookon?
Milyen célból, milyen indítékkal?
De támadás előbb jobb lenne a saját házad tájékán szétnézni, mert lehet, hogy otthonról fúj a szél. Lehet, hogy sz..r a kapcsolatotok, és már inkább ismerkedik másokkal.
Levelezgetni még nem bűn.
Exekkel mondjuk minek?
Vonzó emberek már más téma, ha párban vagy, de egy új levelezőpartnert vonzónak találsz, könnyen lehet, hogy már nem olyan jó a kapcsolatotok, és tudat alatt már inkább nyitnál mások felé.
Velem volt ilyen, hogy már 2 éve kapcsolatban voltam, de egyszer csak random rámírt valaki, aki kép alapján meg néhány levélváltás után jobban felkeltette az érdeklődésemet, mint a párom 2 év alatt együttvéve.
Úgyhogy szakítottam és végül összejöttem a másikkal, akivel azóta is együtt vagyok és sokkal jobb a kapcsolatunk, mint amilyen az előző volt.
Ezt neked kell érezni, hogy mikor jött el a pont, hogy váltani kell. A lényeg, hogy több vasat ne tarts egyszerre a tűzbe. ELőbb zárd le az előzőt és aztán indítsd a következőt. Persze pár levélváltás még nem bűn.
Igen, barátokkal.
Exekkel miért beszélnék...?
Nem. Minek?
Van, aki próbálkozik, de mióta "kapcsolatban" vagyok, hálisten megritkultak ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!