Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazi férfit szeretnék magam mellett tudni. Ez olyan nagy baj, esetleg nagy kérés volna?
Mindenki azt ír ki amit akar és amire kíváncsi szerintem.
Ezekre gondoltam:
Legyen neki egy fajta kisugárzása, a magabiztosság is jellemezze. Ne legyen az a túlzottan önimádó ezen a téren határokat nem ismerő személy. Legyen romantikus még ha nem is erőssége de a maga módján próbálkozhatna. A figyelmesség, törődés, őszinteség fontos. Gondoljon a jövőre itt arra gondolok, hogy ne minden második nap bulizzon és igya magát részegre. Mindenről lehessen vele beszélni. Tudjon megnevetettni, adjon magára. Legyen meg benne a slamposság de közben a kiöltözéssel se legyen próblémája.( Amelyiket a helyzet, kedve megkívánja.) A szeretetét tettekkel ne pénzzel fejezze ki. Ha mellette vagy érezhesd azt hogy már pedig bármi van te biztonságban vagy. stb. stb.
"Mindenki azt ír ki amit akar és amire kíváncsi szerintem. "
Aha... És te mire is vagy kíváncsi, ami korrektül megválaszolható? De akkor válaszolok a kérdésedre:
Nem nem baj, mindenki akar magam mellé egy társat, de a kérdés értelmét továbbra se látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!