Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy igazi férfit szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazi férfit szeretnék magam mellett tudni. Ez olyan nagy baj, esetleg nagy kérés volna?

Figyelt kérdés
2017. aug. 15. 20:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést, hogy kiderítsem nagyok-e az igényeim vagy sem.
2017. aug. 15. 21:41
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Ezek alapján nem nagyok, de itt rossz helyen keresed ezen személyt. Sőt a kérdésednek sem a legmegfelelőbb fórum eme helyszín.

De gondolom eléggé csalódott lehetsz és elcsigázott.

2017. aug. 15. 21:42
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

Ilyesmi vagyok, de kétlem, hogy én téged kereslek. Nálam az intelligencia, a kommunikációs készség és az érzékenység a legelső tulajdonságok, ahol általában kihullanak a nők. Aki intelligens, az általában nem szokott jól bánni az érzésekkel, túl sok vagyok neki, és állandóan megsértődök azon, hogy semmiről se értesít, semmire se úgy reagál, ahogy várnám. Akármilyen romantikus vagyok, nem tud vele mit kezdeni.

A másik oldal pedig ennek az ellentéte, amikor nagyon is érzelgős, de egy fikarcnyi racionalitás, logika sincs benne.

Bennem mindkettő megvan, és egyikről sem tudnék lemondani.

2017. aug. 15. 21:42
 14/24 anonim ***** válasza:
39%
A kérdésedre válaszolva: Nem nagyok az igényeid. Senkinek sem lehetnek nagyok az igényei, bármi is az. Soha ne érd be kevesebbel, mint amire szükséged van.
2017. aug. 15. 21:44
 15/24 anonim ***** válasza:
58%

Tipikus rossz lista.

Már előre kiterveled részletekbe menően milyen férfit akarsz. Ez jellemző manapság a nőkre. Ábrándoznak.

Nekem csak megtetszenek nők, lehet olyan tulajdonságaikért, amikről azelőtt nem is gondoltam, hogy számomra vonzóak. De lehet az is, hogy ami másnál rossz, nála valamiért szimpatikus.

Lehet neki jól áll egy lazább öltözék, sőt, dob is rajta, megy a személyiségéhez, másnál meg csak lehúzza.

2017. aug. 15. 21:49
 16/24 A kérdező kommentje:

Akkor neked nincs ideálod azt mondod?

2017. aug. 15. 21:54
 17/24 anonim ***** válasza:
34%
A feneked ne nyalja ki?
2017. aug. 15. 23:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Én otthonülős, fészeképítőst akarok!
2017. aug. 16. 00:50
 19/24 anonim ***** válasza:

Érdekes...

Egy férfi leírása egy nőre: ,,Nézzen ki jól egyben, legyen szép az arca, ne legyen hisztis se pénzéhes vagy flegma és legyen alacsonyabb mint ő. (emellé persze annyit megemlíthet hogy neki a hosszú haj tetszik vagy mondjuk a cici méret)"

Nőknél hogy néz ki?

"Legyen izmos, magas, helyes, sármos, jól kereső aki megtud nevettetni. Legyen jó állása/jövőképe. Megtudjon védeni ha kell, legyen romantikus és imádjon.

Legyen egisztenciája, saját kocsi/lakás nem hátrány."

2017. aug. 16. 09:02
 20/24 anonim ***** válasza:
A férfi leírásával az a problémám, hogy semmilyen belső értéket nem tartalmaz. Tehát ha ő ez alapján összejön bárkivel, jó nagy pofára esések lesznek belőle, aztán jön az általánosítás, hogy minden nő ilyen meg olyan. Akkor már jobb az elején szűrni, de ehhez meg ész kell.
2017. aug. 16. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!