Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan nő, aki akár egy életen át kitartana a párja mellett?
Jelen pillanatban ige.
Boldogok vagyunk együtt.
24L
Én simán, de csak akkor, ha kölcsönös a dolog, és mindketten teszünk a kapcsolatért.
Olyan mellett nem maradnék, aki tojik az egészre, csak azért, hogy megmutassam hogy én aztán kitartok mellette. :D
Szerencsére sikerült olyan férfit találnom, aki partner ebben a dologban, kapcsolati téren a célunk az, hogy együtt öregedjünk meg.
Szerencsére vannak,
Bár napjaink nagy divatja lett a problémák ilyen módú kezelése (javítás helyett dobd el). Illetve a hibák tolerálásával is vannak gondok.
Már az a társadalmi elvárás, nyomás sincs már mint régebben. Hogy aki elválik azt szinte kiközösítik, megvetik.
Nem, nem azt mondom hogy az jobb volt. Csak az a ló túloldala volt. Ahonnét átestünk a homlokegyenest másik oldalra.
ma 13:34
Úgy látom te csak végletekben tudsz gondolkodni
Az, hogy vannak megoldható és megoldhatatlan dolgok, az miért végletekben gondolkozás? :D
ma 13:46
Gondolom sok nő meg férfi van úgy,hogy rengeteg ember van a világon nagy a csábítás és miért ne próbálhatnák ki a szexet meg a dolgokat minél több emberrel.
Mondjuk néha én is el gondolkodom mennyi szép nő van millió számra és ezekből egyet kiválasztani kell,de inkább lenne egy tartós mint sok alkalmi.
ma 13:55
Mert rögtön a fosra meg a szenvedésre gondoltál.
Mondjuk azt a választ nem is én írtam, de mindegy :D
Szerintem teljesen logikus kitétel, hogy AKKOR tart ki x ideig, élete végéig, ha nem egy rossz kapcsolatról beszélünk. Nagyon sok "holtodiglan-holtomiglan" kapcsolat igazából egy kalap lepkesz&rt nem ér, csak együtt vannak a felek valamiféle kényszerből (gyerek, közös hitel, mitszólnakarokonok, stb).. Korrekt dolog tisztázni, hogy ÍGY nem lenne benne valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!